Mooi hoe dat allemaal werkt vanuit de kosmos

Mooi hoe dat allemaal werkt vanuit de kosmos

Ook ik ben diep dankbaar voor deze ongelooflijk mooie en diepgaande Mahatma de Avatar van Synthese Master 3-daagse training. Het viel tijdens de training op dat er zoveel op z’n plek viel nadat ik afgelopen oktober de 3-daagse training Mahatma de Avatar van Synthese Practitioner heb gedaan. Wat ik extra bijzonder vond: afgelopen maandag leerde ik via de vraag of een handpan in 528Hz gestemd kan worden (lessen geven in het bespelen van de handpan is mijn werk) ineens véél over de 144-grid van de aarde. Had ik nog nooit van de grid gehoord! Ik vond het wonderbaarlijk toen Senia op de tweede dag vertelde over de aardsraster / grid-energie en het grid energieveld en daarbij gaf hij óók een grid activatie! Doordat ik dus al informatie had gekregen over de grid begreep ik helemaal waar hij het over had! Mooi hoe dat allemaal werkt vanuit de kosmos✨💜✨

Dankjewel Senia, dankjewel Freya!❤️

In liefde en heelheid, Annemarie Klein🙏🏼

Log in