Mijn reis met OCacademy

Mijn reis met OCacademy

Als je de behoefte hebt om echt jezelf goed te leren kennen, het verlangen hebt oude issues en patronen te doorbreken en het verlangen hebt ook anderen te kunnen helpen dan zijn de trainingen bij OCacademy een echte aanrader.

Terugkijkende ben ik enorm gegroeid en voel mij zoveel rustiger, sterker en meer in balans. In de Mahatma Avatar van Synthese Master leerde ik met energie te werken en kreeg ik prachtige tools waarmee ik mijzelf en mijn omgeving healing en ondersteuning kon/kan bieden. Een heel krachtige energie die ik zelf al mocht ervaren. Na deze 3-daagse voelde ik intern een positieve verandering in mijzelf en een diep verlangen meer te willen leren en schreef ik mij direct in voor de vervolg training van de Master, Ancestral work en de Golden Age Teaching.

Ondertussen heb ik het 1ste jaar van de GAT afgerond en heb ik mijzelf op vele vlakken nog beter leren kennen en ontwikkelen. Daarnaast heb ik verschillende andere trainingen gevolgd, zoals de Neveninitiaties, Gtummo, Ascension Marathon en ook in de meditatiekamer zijn prachtig meditaties die mij steeds weer ondersteuning geven en helpen op mijn pad. Het viel mij op dat alle trainingen naadloos in elkaar vallen en mij nog beter helpen mijzelf en anderen te kunnen helpen. Het is bijna niet onder woorden te brengen hoe bijzonder mooi dit is, behalve dat ik mij dit kado gun.

Ik voel enorm veel dankbaarheid voor dat wat Senia en Freya ons aanbieden. En weer sta ik zoveel sterker in mijn kracht. De tools die worden aangeboden zijn eenvoudig aan te leren, het enige wat je hiervoor nodig hebt is een portie lef om naar jezelf te durven kijken, commitment en doorzettingsvermogen. Als je die hebt kun je werkelijk jezelf ontwikkelen tot ongekende hoogtes!

Het is niets meer dan jouw geboorterecht om dit te claimen, dus claim hem!

Ik kijk uit naar de komende trainingen en het 2de jaar van de GAT.
In dankbaarheid, liefs Sylvia

Log in