Mijn Inner Master

Mijn Inner Master

Inner Mastery Intensive

Een hele mooie intensieve training dat de Inner Master in mijzelf nog meer in connectie heeft gebracht.
Deze training heb ik ongeveer 7 jaar geleden bij O.C Academy gevolgd en ervaar steeds weer hoe krachtig het is om met nieuwe tools je te blijven ontwikkelen. Onder begeleiding van Senia werden d.m.v. diverse krachtige meditaties en oefeningen mijn zintuigen op een directe natuurlijke manier nog verder aangeboord en geactiveerd. Deze krachtige meditaties en oefeningen ga ik zeer zeker dagelijks inzetten om mijn zintuigen nog verder te ontwikkelen.

Eén van de mooiste gebeurtenissen en oefening was controle loslaten en vertrouwen op je intuïtie, mijn readings skills werden verder verdiept en uitgebreid om nog bewuster en helder te kunnen zien en voelen. Het was voor mij wederom een thuiskomen bij mijzelf.

Deze Inner Mastery Intensive training is waarlijk een aanrader voor een ieder die aan zelfrealisatie wil werken. Het zet je letterlijk in je kracht. De oefeningen tijdens de training geven direct resultaat.
Juist, omdat er in ons onbeperkte mogelijkheden aanwezig zijn en het niet meer dan normaal is om je helderziende vermogens dagelijks te gebruiken, wat ons geboorterecht is !!!

Dank aan Senia die deze training met veel passie en humor gegeven heeft. Het waren drie mooie en diepe innerlijke transformatie dagen.

liefs… Lurnia Arnhem

Log in