Mahatma Avatar van Synthese Advanced 1- ANCESTRAL WORK (VOOROUDERWERK)

Mahatma Avatar van Synthese Advanced 1- ANCESTRAL WORK (VOOROUDERWERK)

Ik vind het een van de mooiste krachtigste en waardevolste cadeau’s die je jezelf kan geven. Als je heling wilt laten brengen op je voorouder familie – lijn. En met je voorouders wilt werken (met een voorouderaltaar om de band met hun te versterken en nog meer heling te brengen.).Dan is dit zeker een aanrader. Daarom wil ik Senia bedanken wat hij op gang heeft gebracht! De opschoningen en de activaties en helingen op de familielijn van alle generaties van zowel moeder als vaders kant.Dat vereist toch kennis ervaring en een hele verantwoording.Daarom wil ik graag mijn ervaringen delen. Tijdens de activaties zag ik beelden van mijn tante als kind op een fietsje rijden ze had hele dikke brilleglaasjes .Ze is als jong meisje overleden.ik zag ook een indische dokter in een witte jas.Ik zag ook minder leuke momenten waar heling op gebracht mag worden.Toen de verbinding eenmaal werd gemaakt met mijn voorouders. Was het een emotioneel weerzien ik werd omhelst door mijn opa en oma van beide kanten en wat mij vooral bijbleef was mijn overgrootmoeder zij had haar handen voor haar mond geslagen en was heel emotioneel en blij om mij te zien. Ik was best wel vermoeid een paar dagen. En gisterennacht droomde ik over mijn moeder die nog leeft. De band met haar was niet altijd even goed! In die droomde omhelsde wij elkaar huilend en ik zei mama wat er ook gebeurt je blijft mijn mama! Dat is echt het werk van mijn voorouders. Echt mooier kan ik het niet wensen. De band met mijn moeder is hersteld. Daarom Senia een betere leermeester kunnen we ons niet wensen.

Log in