Magische reis

Magische reis

Op de 1e dag vertelde Senia ons dat het magische reis zou worden. Om deze reis te maken, moesten we allereerst onze focus, intentie en wilskracht zuiver en krachtig neerzetten! Wie wil ik zijn? Wil ik dit echt?
Ik herinner mij dat dit zo intens bij mijzelf binnenkwam en daardoor lukte het ook meteen om dit zeer krachtig neer te zetten. De sprongen die ik gemaakt heb dit 1e jaar, zijn zo groot, dat ik echt mijzelf opnieuw kan ontdekken elke dag. Dat besef kwam al zeer snel! Op sommige vragen antwoorden ik nee of ja vanuit een gewoonte, een overtuiging, maar meteen voelde ik dat heel vaak nee, ja werd en andersom. Vanaf dat moment ben ik heel bewust omgegaan met elke uitnodiging of situatie want ‘mijn ik’ was nu voor mijzelf een nieuwe ervaring/ontdekking. Het is onbeschrijfelijk hoe ingrijpend maar zo verruimend de teachings van Senia en Freya zijn. Het is een fantastische ervaring om daar te mogen zijn.
Enkele dagen geleden zat ik een kopje koffie te drinken en plots kwam er een enorme download met zoveel antwoorden en inzichten waar ik al een tijdje mee zat. O.a. werd mijn Ziels missie zo helder en kwamen alle nodige dingen om dit te kunnen realiseren in één klap naar mij toe. En het stopt maar niet! Elke dag worden er tools/kansen/tips aangereikt waarin ik de kennis mag opdoen om een eigen praktijk als ‘Horse Assisted Coaching’ kan realiseren. En nu denk ik zo vaak terug aan die woorden van Senia; ‘Het is een reis vol met wonderen en magie’!
Ja dat is het!! Zo dankbaar!! Zo mooi!!

Log in