Magische reis door, over, langs, in, boven en onder…..

Magische reis door, over, langs, in, boven en onder…..

Soms zijn er geen woorden…. slechts gevoelens, indrukken, ervaringen, be-leving…..een lach en een traan…
Wat een mooie magische reis ben ik (slechts) 5 maanden geleden begonnen, een rollercoaster met de de mooiste hoogten en intense diepten…
Ik ben zo dankbaar voor alle teachings, met zoveel geduld, liefde en kracht worden wij weer in ons bestaansrecht geplaatst. Krijgen wij de tools om zelf in onze kracht te gaan, om terug te claimen wat van ons is, en altijd is geweest! Op die korte tijd is er al zoveel veranderd in mij, in mijn leven, in mijn omgeving, en het gaat alleen maar door. Ik blijf leren, ervaren, doorheen gaan, genieten, groeien en bloeien! Dank u wel dank u wel dank u wel !

Log in