magie was het zeker wauw

magie was het zeker wauw

Dit was de 2de practical Magic die ik mee gedaan heb. prachtig met Don Rodolfo en de mooie asistentes.
Wauw het is bijna niet te omschrijven in woorden dit moet je dit echt ervaren.
De dag voor de training begon er al veel familie patronen los te komen, onderweg ernaar toe kwam er veel emoties en verdriet los.
Onder de practical magic ervaarde ik veel weerstand en werd ik vrij snel bewust van voorouder patronen die ook in mij aanwezig waren. Er kwam heel veel los dat mocht opgeruimt worden en geheeld.
Wat een feest. Na de practical magic merk ik dat ik heel snel bewust ben van de patronen in mij en de patronen van de voorouders, en dat ik sneller bewust word van wat er word gespiegeld in mijn omgeving, de laatste 2 weken gaat het als een sneltrein.
Ik ervaar ook veel weerstand dat is leerstand. Daar ben ik nu nog meer bewust van heerlijk en daardoor kan ik het sneller helen in mezelf en voor de voorouders. Kortom dit was een prachtige ceremonie, die een grote verschuiving in mijn persoonlijke ontwikkeling en magie in mij leven heeft gebracht. Ik ben enorm dankbaar❤🙏

Log in