Levens veranderend

Levens veranderend

Als natuurgeneeskundig- energetisch therapeut ben ik altijd op zoek naar cursussen en trainingen die mij helpen bij mijn groei en bewustwording. Ik volgde bij Senia Melchizedec de Mahatma Avatar van Synthese Master en kort daarna de eerste upgrade.

De trainingen hebben mijn leven veranderd! Ik heb de lessen ervaren als liefdevol, integer, wijs en al dat andere waar ik geen woorden aan wil geven omdat ik het dan begrens. Goddelijkheid is niet in woorden te gieten! Het voelt alsof ik ben thuisgekomen, bij Senia, de groep, alle meesters, mezelf, bij God dus. Verbinding!

Senia is in staat diepgaande kennis op een speelse manier over te brengen met groot respect voor alle deelnemers, zonder oordeel!

Voor mij heeft dat betekend dat ik het allemaal kon opnemen en integreren. Bovendien, het allerbelangrijkste misschien nog, heb ik me tijdens de training enorm veilig gevoeld!

Met een enorme hoeveelheid aan nieuwe kennis ben ik nu in staat mijn cliënten met nieuwe kracht en inzichten te behandelen. Hen daarmee verder de weg te wijzen op hun eigen pad van bewustzijn en groei! Na de training ben ik met nieuwe wijsheid en energie aan de slag gegaan in mijn praktijk Aurora, verwachtingsvol van wat er mag gebeuren! Het is een cadeau aan mezelf en daardoor ook aan mijn omgeving en mijn cliënten.

Met liefde en dankbaarheid,

Angela

Log in