Levens veranderend

Levens veranderend

Ik volg nu 2 jaar bij jullie de opleidingen. Na de eerste de Mahatma training voelde ik al zo’n verschil. Mijn hele leven had ik een gevoel van heimwee, verdriet en me niet thuis voelen tussen de mensen hier op aarde. Na de Mahatma was het verdriet en eenzaamheid helemaal weg en kon ik me steeds beter met mensen verbinden. Ik voel zelf geen energie, wat ik jammer vind. Maar vertrouw erop dat het goede gebeurt. De mensen die ik behandel hebben er allemaal baat bij. Dat maakt me zo blij. Na de laatste training, de Gtummo voelde ik zo’n enorme blijdschap en een gevoel van geluk wat er nog steeds is. Ook heel veel vertrouwen wat ik nooit had. Morgen met level 3 beginnen. Voel wederom niets van de energie maar voel wel het resultaat. Ben Senia en Freya heel dankbaar voor alles.

Log in