Inner mastery intensive. Weer een stapje dichterbij mijzelf

Inner mastery intensive. Weer een stapje dichterbij mijzelf

Vorig weekend de inner mastery intensive gedaan. Tijdens deze training mocht ik bewust worden van het feit waarop ik mijzelf beperk en mijzelf klein maak. Ik heb de training zelf als erg fijn ervaren. De teachings van Senia waren helder en duidelijk en werden met veel enthousiasme gebracht. Een prachtige spiegel die mij duidelijk maakte dat nieuwsgierigheid de sleutel is. Wees nieuwsgierig in plaats van angstig en onzeker te zijn. Want we kunnen dit allemaal! We zijn allemaal helderziend!
Lieve Senia, weer erg bedankt voor deze mooie training die mij helpt om mijzelf te verbreden en te verkennen. Die mij ook weer helpt om mijzelf beter te leren kennen. Precies waar het allemaal om gaat!!!

Veel liefs,
Esther Kleijn

Log in