Ik zie het licht :)

Ik zie het licht :)

Jarenlang kreeg ik de een na de andere trauma te verwerken. Met regelmaat maakte mij dit opstandig en schoot ik in zelfbeklag. Maar door dit proces ging ik meer inzoomen op kleine dingen die voor het oog soms so gewoon en normaal leken, maar dat zeker niet zijn. Hoe zwaar de lessen ook waren ik kwam er door in processen van eigen-wijsheid zo sterk en krachtig met veel inzichten dat er nu alleen maar dankbaarheid kon zijn.

Ondanks veel cursussen en trainingen bleef er iets aan mij knagen. Een jasje die al lang veel te krap zat.

Totaal uitgeput en met het gevoel van een Burn-out startte ik met de 3-daagse van Mahatma Avatar van Synthese. Het is moeilijk precies te beschrijven wat ik ervaarde, maar al op dag 1 schoot ik door de uitputting heen en voelde een positieve verschuiving in mij en een stuk meer energie. Mijn hart maakte weer een flinke sprong en ik krijg mijn glimlach maar niet van mijn gezicht:)
Ik voel mij als een klein meisje die door een veld van prachtige bloemen wil rennen.

Met een open hart ging ik de 3-daagse in en nu terugkijkende kan ik alleen maar dankbaarheid en blijdschap voelen. De wereld ligt voor mij open en alle vragen in mij “wat is het nut van mijn leven”, “heb ik recht op een aandeel in dit leven”, “kan ik een zinvolle meerwaarde zijn”, “heb ik capaciteiten om mijn medemens te helpen”, “welke richting moet ik uit”…….. zoveel vragen…… maar……
Vandaag luister ik naar mijn hart en heb ik vertrouwen, mijn antwoorden zullen komen.
En JA, ook ik ben waardevol……. pff dat ik dit durf te schrijven!
Het proces is in gang gezet en nu 2 dagen verder blijft het doorgaan….. ik voel mij zalig!

Lieve Senia, Freya, Shanti…. jij lief mooi meisje…… ik mocht even met jou spelen, jij raakte iets heel diep in mij aan, alle coaches…. wat een mooie zielen zijn jullie allemaal! Maar ook de groep waarmee ik de 3-daagse mocht volgen, dank jullie wel voor de prachtige verbindingen die zijn ontstaan.
Ik voel mij niet langer alleen.

Mijn trein is een paar versnellingen hoger gegaan en ik voel een ongekende power in mij die het van de daken wil schreeuwen!
Een honger die niet meer gestild kan worden.
Ik kijk enorm uit naar de Golden Age en de Advanced 1 waarvoor ik mij direct inschreef.

Met beroering in mijn hart wens ik een ieder een hartegroet toe.

Sylvia

Log in