Ik weet nu wat ik wil, wie ik wil zijn

Ik weet nu wat ik wil, wie ik wil zijn

Wauw wat was dit een mooi indrukwekkend magisch weekend. Ik was eerst wat zenuwachtig ik wist niet wat me te verwachten stond. Maar er was al gelijk een hele hoge energie aanwezig, en veel prachtige mensen. Een top team assistentes en Freya Melchizedek, Wat een power heeft Don Rodolfo in zich om deze energie te kunnen faciliteren van al de voorouders spirrits van alle aanwezigen. Mijn emoties kwamen al gelijk los voordat we begonnen met de krachtige healings opschoning, de tranen stonden in me ogen, ik voelde al op een natuurlijke wijze alles gaan stromen in mijn lichaam, (meestal wil me mind vanalles bedenken maar ik merkte dat ik niet eens iets hoefde te bedenken het was er al), het kwam gewoon vanzelf binnen, en ik wist precies welk thema ik ging transformeren in deze healings, mijn lichaam stond in brand, ik voelde de helende energie power van de spirrits voorouders en de kracht van de eguns( die Don Rodolfo zijn lichaam over namen )door mij heen stromen, ik voel me erna een stuk lichter alsof er is een rugzak vol van mijn rug is afgevallen.
Ik voel nu de dag erna , nog licht en een innelijke rust in mij wat fijn. Er zullen altijd hobbels zijn maar Ik weet nu wat ik wil wie ik wil zijn, ik ga ervoor mijn en onze droom creeeren. Ik ben enorm dankbaar voor dit weekend. het was kortom fantastisch❤🙏😘
Log in