Ik leef weer mijn LEVEN!

Ik leef weer mijn LEVEN!

In 2020 heb ik een aantal prachtige trainingen gevolgt bij One Consciousness. Tijdens deze trainingen ben ik mezelf ongelooflijk tegen gekomen! Ik ben een heel proces aangegaan, en dat is het mooie want je leerd zo veel en tegelijkertijd heel je ook diepgaand! Ik ben prachtige kwaliteiten van mezelf tegen gekomen die diep verborgen lagen! Maar deze werden weer aangeraakt door de liefdevolle begeleiding van Senia! Mijn leven is compleet veranderd, of eigenlijk ik leef weer mijn eigen echte leven! Mijn ziel straalt en mijn hart stroomt over van liefde. The Path of Inner Mastery was een prachtige opleiding die ik iedereen aanraad. Fantastisch om te leren hoe ik nu zelf mensen kan helpen met healing en energetisch werk! Ik raak niet uitgeleerd hierop! Op moment lopen de tranen van geluk en dankbaarheid over mijn wangen dat dit op mijn pad is gekomen! Mijn ziel is aangeraakt en komt weer vrij, verlost van zwaarte en pijn om nu eindelijk gelukkig te leven!
Ook heb ik de Mahatma Master recent voor de 2e keer gedaan! En dit was een toppunt van volledig alles op een diepere laag te ervaren. Magisch mooi! Ik durf weer te genieten van het leven en ervaar zo veel verbinding met de mooie groep zielen die ik ontmoet heb tijdens deze prachtige trainingen!
Ik treed het leven in om mijn ware taak en missie hier op aarde te volbrengen, het helpen van de mens om al zijn prachtheid weer te herinneren! Namaste! Veel liefs ilona

Log in