Het Gevoel Van “Zijn”

Het Gevoel Van “Zijn”

Via een vriendin ben ik in contact gekomen met Senia. De eerste training die ik volgde was de Mahatma Avatar van Synthese Master training. Wat een overweldigende ervaring! Ik heb kunnen ervaren dat je nooit alles weet en dat je zeker jezelf niet door en door kent. De vraag is ook of je het lef hebt om jezelf werkelijk te leren kennen? Bij mij was het antwoord: ja! Ik maakte de stap om aan het sjamanen pad te beginnen, nou dat heb ik geweten ook! Als er iets bestaat wat je zo laat zien wie je nu werkelijk bent, dan is het de sjamanen pad van Senia wel. Naast diepe confrontaties gebeuren er ook supermooie situaties. Maar het mooiste is het ervaren van levensvreugde en het plezier maken met jezelf (en anderen). Het kind in jezelf wordt wakker en ik kan je zeggen: ik raak niet uitgespeeld! Ik ben, ik mag zijn! Heel dankbaar ben ik daarvoor.

Bless you all, Debby

Log in