Herkenning van de ziel. Wat een kracht.

Herkenning van de ziel. Wat een kracht.

Lieve mensen, deze training heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Wat een kracht heb ik ervaren en wat een mooie tools heb ik tot mijn beschikking gekregen om energetisch mee te werken. Ik heb in mijn leven al veel spirituele leringen doorlopen en ook al was ik enthousiast, was het toch steeds niet wat ik helemaal bedoelde, waarvoor ik hier ben. Ik wist dan ook niet te benoemen wat ik dan wel zocht.
Nu, na deze training weet ik dat wel, het is een stukje magie, waarmee je ziel wil werken, iets wat je herkent, een bijzondere kracht.

Naast alle opschoningen, meditaties en activatie’s hebben we enorm veel informatie gekregen om zelf aan de slag te gaan met energiewerk.
Ik ben langzaam alles aan het integreren stap voor stap en je voelt ook wel beter nu aan, wanneer je lichaam zegt stop, nu even op de plaats rust. Ik merk ook dat ik niet meer continue in mijn hoofd zit. Je voelt de gedachten aankomen, het oude patroon en dan zeg je meteen stop, dat was hoe het was. Nu ben ik verbonden met mijn I AM en voel ik me geleid vanuit die plek. Dat is zo anders.

Dank vanuit mijn hart Senia & Freya voor de bijzondere krachten om deze geschenken te mogen ontvangen.

Log in