Helderheid

Helderheid

Afgelopen februari heb ik deze training gevolgd. De training was online ivm huidige regels. Ik was blij dat de training ook op deze manier wel door kon gaan. Ik vond de dagen mindblowing! We kregen heel veel theoretische informatie (ik heb ruim 60 blz geschreven), die ik ontzettend waardevol vond: zielsaspecten, magie, verschuiving naar het eenheidsbewustzijn etc. Naast alle informatie ontvingen we opschoningen en activaties. Ik heb zoveel voelen verschuiven in mezelf en ik voelde me op zondag enorm energiek en “opgeruimd”. Ik kon heel duidelijk de verschillende energieën voelen en ik vond dat heel bijzonder om te voelen. Wat mij het meeste voor dit moment op mijn pad is bijgebleven is het stalken van je eigen gedachtenpatronen. En daar ben ik vooral na de training nog mee bezig geweest. Senia zei het heel mooi: “je kunt een ander niet helpen als je zelf niet eerst je eigen fundering hebt gemaakt”.
Ik voelde me na de training 2 weken heel moe en het voelt alsof het blad van mijn leven een stuk leger is geworden en er nu volop ruimte is om leven te gaan creëren.
Verder ervaar ik nu wat langer nadat de training is afgelopen ook veel meer helderheid. Ik zie mijn patronen scherper en ook de patronen van anderen. Het heeft mij veel vertrouwen en rust gegeven.
Dankjewel Senia en Freya! Wat een eer om bij jullie deze training te mogen volgen.

Log in