Geweldige magische ervaring

Geweldige magische ervaring

Intuïtief mij opgegeven voor de 3 daagse Mahatma Avatar van Synthese Master opleiding en zodra ik aankwam voelde het goed. Ik kende niemand, maar dat vond ik juist leuk; je leert altijd weer nieuwe mensen kennen! De connectie was er direct met meerdere mensen en ik voelde mij als een vis in het water tijdens deze 3 dagen. De teachings van Senia en Freya waren zeer interessant en je voelt je als het ware gereset en herboren ná alle activaties en initiaties die je krijgt. Alle theorie die verteld werd door Senia en Freya voelde direct als mijn waarheid en wat ik onbewust mijn hele leven gevoeld heb viel nu volledig op zijn plek. De wereld van magie, buitenaardsen, connectie met de bron en de vele mogelijkheden die wij als multidimensionaal wezen hebben is gewoonweg betoverend en magisch. Mijn hele leven heb ik banen gehad waarin ik op de 1 of andere wijze mensen wilde helpen. Of het nu aan een nieuwe baan, een nieuwe woning, een nieuwe leefstijl of bewegen op muziek was; ik wil mensen helpen. Nu weet ik welke richting ik op wil gaan met mijn verdere leven: mensen helpen bewust te worden en hun spirituele groei verder te ontwikkelen. Ik wil mijzelf verder ontwikkelen als gecertificeerde coach/healer en verheug mij nu al op de Advanced 1 opleiding: werken met jouw voorouders:-).
Ik voel mij enorm thuis bij de OC Academy en ben dankbaar dat Senia en Freya op mijn levenspad zijn gekomen. Ook prachtige, dierbare nieuwe contacten opgedaan die nu al voor mij zeer waardevol zijn. Dank je wel Senia en Freya en tot snel!!!! Liefs, Yolande xxx

Log in