Fijn en krachtig online ritueel ervaren

Fijn en krachtig online ritueel ervaren

In januari 2023 ben ik gestart met geweldige opleidingen en trainingen te volgen bij OCA. Afgelopen zondag heb ik deel genomen aan een online training en ritueel. Ook op afstand is deze zeer krachtig en magisch en het is zeker aan te bevelen om ook online trainingen/rituelen te volgen. Voor de training startte voelde ik de energie nog meer en sterker stromen en Don Rodolfo begeleide ons in alle rust en vertrouwen en wij kregen de gelegenheid om tussendoor al onze vragen te stellen. Ook de medecursisten zijn lief en behulpzaam en voelen bijna als 2e familie. Na dit ritueel brengen we zelf het geleerde in de praktijk waardoor deze krachtig en magisch blijft. Ik ben heel erg dankbaar dat ik hieraan deel heb kunnen nemen. ❤️

Log in