Een weekend naar herkenning in mezelf

Een weekend naar herkenning in mezelf

Hoe ik de training weekend bij one consciousness acedemy heb ervaren is eigenlijk moeilijk uit te leggen in woorden, omdat ik vooral veel voel!., Maar de sfeer was zo liefdevol en fijn! En de begeleiding van Senia en Freya en de assistentes waren zo liefdevol en mooi. We leerden stuk voor stuk nieuwe tools en de teachings waren leerzaam!. Bij een van de energieën waarmee we leerde werken voelde ik herkenning!. Het was een magisch weekend!. Ik voelde zo verandering in energie, dat voor mij zoveel dingen open gingen en ik het gevoel heb, dat ik eindelijk op stukje pad zit die ik hoor te bewandelen!🙏❤️. Na deze gehele weekend zijn er gelijk ook grote veranderingen in processen bij mij naar boven gekomen en ik ben stuk voor stuk dankbaar!. Iedereen die in oprechte waarheid naar zichzelf wil kijken en weer in zijn kracht / meesterschap wilt komen te staan raad ik one consciousness acedemy echt aan!. Het is een magische ervaring die je de rest van je leven bij blijft🙏❤️. Dankjulliewel Senia & Freya ,dat jullie mij de tools hebben geven om te gaan werken aan mezelf en mijn geboorterecht hebben terug gegeven! 🙏❤️.
Monique Hartendorp

Log in