Een upgrade voor mezelf

Een upgrade voor mezelf

Ik wist vooraf niet goed waar ik me moest aan verwachten, wel een klein beetje natuurlijk. Ik volgde de workshop via livestream. Dat ging zonder probleem, ik kon makkelijk inloggen. Direct werd ik meegenomen en voelde het net of ik zat/lag ook in de zaal. De warme energie kwam bij me binnen. We begonnen met het verwijderen van implantaten en symbolen en ons geboorterecht op te eisen. We leerden verbinding te maken met de I Am presence en de Bron. Het werken met energie op deze manier kende ik nog niet en hier is voor mij een nieuwe wereld opengegaan. Op deze 3-daagse hebben we de theorie meegekregen waarbij voor mij althans alle puzzelstukjes in elkaar vielen. De activeringen, blessings, teachings, het contact leren maken met de opgestegen meesters, aartsengelen en andere lichtwezens, het voelde voor mij allemaal heel natuurlijk aan. Vanwege het volgen via livestream had ik geen oefenpartner en heb ik de oefeningen op mijn man uitgeprobeerd. Hij was heel gewillig en ik raad dan ook aan om als je deze cursus via livestream volgt, je iemand hebt waar je mee kan oefenen. Het was een plezier om deel te mogen nemen en vooral om de geleerde lessen dagelijks te gebruiken en mee te nemen in mijn verdere leven. Ik bezie deze workshop als een upgrade voor mezelf. Dank Senia en Freya voor deze verrijking !

Log in