Divine En Thuiskomen

Divine En Thuiskomen

ik ben heel dankbaar dat ik tijdens mijn Mahatma Avatar van Synthese Master training Senia & Freya Melchizedek heb mogen leren kennen, voor mij was het een echte thuiskomen en herkenning, hun wijze woorden en lessen, een thuiskomen bij de Divine zoals zij ons leren het ware Goddelijke waarmee we allen zijn verbonden binnen in ons terug te vinden.

Ik heb een goede leraar/teachers gevonden ( ik hoor Senia zeggen “wie zegt dat ik goed ben”), een bescheiden man, een vriend.

Dit om aan te geven dat zij Freya & Senia ons niet afhankelijk van hun maken, maar bewuster om het innerlijk Pad van Meesterschap terug te vinden in onszelf.

Het volgen van hun teachings, creeërd en daardoor manifesteerd er zich heel veel in jezelf.

Er is nog veel meer te ontdekken in mij en kan zeggen dat de teachings van Senia & Freya de Mahatma Avatar en Walking with the Divine mij blijven inspireren en mij leren om in de kracht van de Divine en de kracht van mijzelf te blijven staan, ik ben daardoor spiritueel nog bewuster geworden.

Lieve Senia & Freya dank je wel voor jullie liefde en wijsheid die jullie en jullie meesters met ons delen.

Joy for you…Lurnia

Log in