De weg naar liefde.

De weg naar liefde.

Lieve Senia en Freya.
In 2019 heb ik jullie mogen ontmoeten en is mijn leven langzaam gaan veranderen. Stapje voor stapje maar toch wel met een diepe krachtige inzichten begint mijn bewustzijn te veranderen.
Jullie geven prachtige teachings over het ik bewust zijn en het eenheidsbewustzijn. Hierdoor begin ik mijn gedachte patronen steeds beter te begrijpen en in positieve zin te veranderen. De online trainingen en ook met name de healings en activaties van het lidmaatschap ervaar ik als zeer intens en positief! Ik heb nog nooit zulke krachtige healings thuis op de bank mogen ervaren met jullie stem door mijn koptelefoon. Ik ervaar mijn leven steeds positiever, en natuurlijk zijn er ook hobbels en soms diepe dalen, maar daar weet ik ook steeds beter mijn stappen in te zetten.
Het nieuwe jaar komt er bijna aan met nog meer nieuwe prachtige trainingen, en ik kan dan ook niet wachten! Vol vertrouwen ga ik verder.
Ik wil jullie bedanken, jullie persoonlijke inzet waardeer in ontzettend en groei graag met jullie mee!
Veel liefs!

Log in