De ervaring is magic

De ervaring is magic

Ik sta elke keer weer te kijken wat een training of ritueel met mij doet.
Wauw, ik had altijd het gevoel dat ik bleef hangen en niet vooruit kwam in het leven en mijn persoonlijke ontwikkeling.
Sinds ik bij de OCA academy ben ingestapt. Veranderd heel mijn leven.
Ik sta steeds meer in me kracht, krijg vertrouwen in het leven en de mensen terug. Ik zie mijn pijnstukken die ik mag en nu kan omarmen. Het is een pittige maar ook een super mooie reis van magie.
Dit weekend het Verbannings ritueel gedaan. Bam er komt vanalles naar de oppervlakte waar ik bewust van mag worden. Het verbaast mij elke keer, hoe snel het gaat als je er serieus mee aan de slag gaat, en het in de pratijk brengt.
Voelen, Huilen, lachen, boosheid, ik ben oke, waanzinnig wat er allemaal ineens in mij gebeurd en om mij heen. Ik ben blij en zo dankbaar dat ik dit pad mag belopen met mijn nieuwe familie dankbaar voor alle mooie kennis en leer wat Don Rodolfo en Freya Giza met ons delen.
Alles word minder zwaar, en helder ik kan en durf steeds meer echt mijn leven gaan leven. puur magic.

Log in