Alles wat Freya en Senia teachen is GEWELDIG, zij zijn geweldig!

Alles wat Freya en Senia teachen is GEWELDIG, zij zijn geweldig!

Ik probeer sinds ik in september ben begonnen alles te volgen wat deze mooie academy biedt, en nog geen seconde spijt. Tussen periodes door stof eigen maken en vraagt alleen naar meer! Alles sluit voor mij aan, de mahatma, golden Age, de online meditaties en online World Awakening Journey… Ben superblij dat ik ondanks de angsten die ik had alles tegelijk ben gaan volgen. Geweldig de synchroniciteit waarmee alles gebeurt, de Teachings passen precies op wat er bij mij speelt op dat moment en versterken elkaar enorm. De World Awakening geeft zo’n verrijking aan informatie en heling tussen de weekenden door, dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen, dankbaar dat Senia en Freya er zijn!

Het zijn werkelijk cadeautjes en alsof dat niet genoeg is… De extra’s zoals de gratis webinar met Teachings van Freya over liefde en opschonen van voorouderlijn door Senia… Zoooo moooi EN zoooo helend!

Kan niet wachten tot volgende Teachings! Lovelove love

Ps. Niet de cursussen volgen als je niet wilt groeien🌪️🌋🌪️

Log in