Alles is mogelijk in de wereld van magie en liefde..

Alles is mogelijk in de wereld van magie en liefde..

Ik heb vele opleidingen versleten in mijn leven aangaande persoonlijke ontwikkelingen en innerlijke groei, met de hoop dat ik dat ene antwoord kon krijgen waar ik naar zocht. Elke keer was het net niet het antwoord en bleef ik met die vraag rondlopen. Diep van binnen voelde ik dat ik op een dag dat ultieme antwoord zal krijgen waar ik jaren naar snakte. Jarenlang en zeker omdat ik heel erg bezig was met mijn persoonlijke spirituele groei voelde ik een enorme leegte in mijn ziel. Een leegte die ik maar niet kon plaatsen maar ook niet wilde loslaten. Ik kon niet accepteren dat het leven waarin ik leefde het leven was die ik tot aan mijn dood moest uitzitten. Diep van binnen voelde ik dat het leven meer te bieden heeft dan 8 uur werken, 8 uur slapen en 8 uur zorgen voor je dierbaren. Ik dacht nee het leven heeft meer te bieden dan dat. Mijn Ayurvedische arts en tevens mijn docent zei tijdens een les over zelfrealisatie: “ Be a Human” en voegde daarbij de woorden: “ Dat je als mens bent geboren wil nog niet zeggen dat je mens bent” . Ik dacht wauw wat is dit en wat moet ik met deze woorden. De woorden raakten me zo diep. Ik werd er emotioneel van.

Op zoek naar dat ene antwoord en de woorden van mijn docent ging ik verder met mijn leven en ging nog dieper graven. Toen .. kwam Senia op mijn pad. Ik dacht wat een krachtige liefdevolle man is hij. Ik voelde zijn zuivere liefdevolle energie . Alles wat hij vertelde en de manier waarop hij dat zei resoneerde zo met mijn ziel. Elke woord wat hij zei klonk als een melodie in mijn ziel. Het duurde niet lang of ik ging de eerste opleiding bij Senia en Freya volgen en dat was de Mahatma master van Synthese in juni.

Als ik een woord kon vinden wat deze opleiding met je doet dan schreef ik dat graag. De woorden Wauw, magisch, krachtig zijn woorden die ik zo kan benoemen maar het is meer dan dat. Je moet deze opleiding voelen en ervaren. It is magic! Ontvang en laat los zou Senia en Freya zeggen.

Het heeft mij zoveel inzichten gegeven , bevestigingen van dingen waar ik jaren mee rond liep.
Eindelijk ook het ultieme antwoord waar ik jaren naar snakte was er.,Mijn ziel huilde van vreugde en erkenning, maar ook van verdriet dat het jarenlang vastzat in het lichaam( leegte) en niet opgevuld werd. Wanneer je bereidt bent en klaar voor bent om te willen ontvangen zal de meester op je pad verschijnen. Kern van waarheid en niets aan toe te voegen.

Alles viel voor mij op zijn plek en ik voelde de energie stromen over heel mijn lichaam. Eindelijk ik kwam echt thuis. Ik snapte ook meteen wat mijn docent bedoelde met die uitspraken. Ik snapte de essentie van het leven. Ik snapte wat mijn taak is in dit leven, ik snapte en voelde wat i am that betekende. Deze prachtige driedaagse en de tools en alles wat dat is , is voor mij een begin van het echte leven. Wauw i am ready to be a human. I spread my wings and fly like an eagle

Senia en Freya ik kan jullie niet genoeg bedanken voor deze prachtige opleiding, jullie onvoorwaardelijke liefde en jullie missie. Dank je wel dat jullie mij de weg hebben gewezen naar het thuiskomen en voor het uitreiken van de waardevolle tools zodat ik mijn thuis oneindig kan onderhouden ❤️

Log in