Alle verwachtingen voorbij!

Alle verwachtingen voorbij!

Dat ik ruim drie jaar terug mijn eerste Mahatma training volgde, werd ik al getrokken door ‘The Path of Inner Mastery’. Een training waar ik drie jaar op moest wachten. Gelukkig met zoveel andere waardevolle trainingen bij OCA in de tussentijd, alsof het precies zo moest zijn. Starte ik een jaar terug mijn eigen healing praktijk en toen als kers op de taart ‘The Path of Inner Mastery’. Een opleiding die alle verwachtingen overtrof. Een totaalpakket aan tools om jezelf neer te zetten als paranormaal coach en genezer. En niet alleen krijg je tools, maar in de periode van de opleiding breng je alles in de praktijk en transformeer je jezelf naar een nog mooiere en krachtigere versie. En nee, dit is niet alleen maar gelukzaligheid, dit is keihard werken, je angsten aankijken en vol op jezelf durven vertrouwen. Met natuurlijk de fantastische begeleiding en lessen van Don Rodolfo en Freya Giza, maar ook een fijne groep waarin je samenwerkt en leert. Ik ben zeer dankbaar voor al het geleerde, alle uitgewisselde sessies en voor alle groei die ik heb mogen doormaken.

Log in