7 (8) daagse webinair de World Awakening Journey

7 (8) daagse webinair de World Awakening Journey

Lieve Freya en Senia,
Wat ben ik gezegend wat ik allemaal van jullie ontvang. De teachings, de workshops en nu het eerste jaar van de Golden Age en net de World Awakening Journey 7 (8) daagse webinair.
Wat een prachtige teachings en transmissies.
Paar dagen terug de 8ste dag webinar over Liefde gekregen.
Ik vond alle dagen prachtig, de één kwam nog dieper naar binnen dan de andere.
Voor mij is de laatste 8ste webinar de meest intense. Het ging over Liefde, het gemis van Zelfliefde.
Ik raak sinds kort weer meer en meer in verbinding met mijn Innerchild .
Nu mag ik 7 dagen achtereen mediteren op mijn moeders lijn en mijn vaders lijn, tot 7 generaties terug, om heling te ontvangen op Zelfliefde. Niet alleen geweldig voor jezelf maar ook voor je ouders en voorouders,. Dat is toch geweldig?
Zelf liefde is voor mij de basis van alles, zoals je waardig voelen, in je kracht staan, het niet uitmaken wat een ander van je denkt of vindt, in je zelf geloven, ga zo maar door. Wanneer ik Zelfliefde had gehad dan was ik nooit afgescheiden geraakt van mijn innerlijk kind.
IK BEN MARLIES EN IK BEN WIE IK BEN!
Ik dank Senia en Freya met heel mijn hart.
Liefs Marlies

Log in