Terugkomdag Mahatma Master

Diana Wiemers

Organisator

Diana Wiemers
Email
dianawiemers@upcmail.nl
Website
https://www.ascensieschoolnishudha.nl/

Locatie

Oud-Beijerland, Zuid-Holland
Body and Spirit, Oud-Beijerland, Zuid-Holland

Datum

27 apr 2024
Verlopen!

Tijd

14:00 - 17:00

Kosten

€25,00

Terugkomdag Mahatma Master

De Mahatma Avatar TransformatieCoaches organiseren de zeer waardevolle terugkomdagen voor de Mahatma Practitioner, maar ook voor de Academy studenten van de Mahatma Master. Deze terugkomdagen bestaan altijd uit een dagdeel en zijn een mega grote ondersteuning voor alle cursisten om het geleerde te oefenen, eigen te maken en verder te integreren. Het is namelijk niet niks wat er allemaal gebeurt en verschuift in zo’n 3 daagse training!
Deze dagen zijn op niveau aangepast en ingedeeld zodat iedereen de geleerde tools eigen kan maken zonder overvraagd te worden. Een terugkom middag of avond begint altijd met een uitgebreide clearing en vandaaruit werkt de Mahatma Avatar TransformatieCoach verder. Uiteraard is er ook ruimte om vragen te stellen. Het doel is dat jij verder kan met hetgeen in de training is behandeld.

Heb jij de Mahatma Avatar van Synthese Master training gedaan en wil jij graag oefenen en in contact komen met gelijkgestemden? Voel je welkom en meld je aan door even contact met mij op te nemen. Mijn contactgegevens vind je links.

Uiteraard zijn deze terugkomdagen alleen toegankelijk wanneer eerst de bijbehorende training is afgerond. Deze terugkomdag is voor de Mahatma Avatar van Synthese Master
LET OP: vereiste vooropleiding is de Mahatma Avatar van Synthese Master

Log in