Terugkomdag Mahatma Master

Claudia Hartendorp

Organisator

Claudia Hartendorp
Email
Info@bewustzijncentrumch.nl
Website
http://www.bewustzijncentrumch.nl

Locatie

Enkhuizen, Noord-Holland

Datum

12 mei 2023
Verlopen!

Tijd

18:35 - 21:30

Kosten

€20,00

Terugkomdag Mahatma Master

De Mahatma Coach & Trainers organiseren de zeer waardevolle terugkomdagen voor de Mahatma Practitioner en de O.C. Academy studenten van de Mahatma Master.
Deze terugkomdagen bestaan altijd uit een dagdeel en zijn een mega grote ondersteuning om met het geleerde aan de slag te gaan, het energiewerk eigen te maken en de stof verder te integreren. Het is namelijk niet niks wat er allemaal gebeurt en verschuift in zo’n 3 daagse Mahatma training!

Een terugkomdag begint altijd met een uitgebreide clearing zodat jouw systeem weer de nodige opschoning en boost krijgt. Vandaaruit werkt de Mahatma Coach & Trainer™ verder volgens een schema, zodat teachings en praktijkwerk aan bod komen. Uiteraard is er ook ruimte om vragen te stellen. Het doel is jouw energie hoog te houden en dat jij verder kan met hetgeen in de training is behandeld.

Heb jij de Mahatma Avatar van Synthese Practitioner training gedaan en wil jij graag het energiewerk onder begeleiding in praktijk brengen en in contact komen met gelijkgestemden? Voel je welkom en meld je aan door even contact op te nemen met mij.
Uiteraard zijn deze terugkomdagen alleen toegankelijk, wanneer eerst de bijbehorende training is afgerond. Deze terugkomdag is voor de Mahatma Avatar van Synthese Master

Log in bij jouw account