Mahatma Avatar van Synthese Practitioner

Locatie

Den Haag, Zuid Holland

Datum

25 - 27 jun 2021
Verlopen!

Tijd

9:00 - 17:00 uur
09:00 - 17:00

Kosten

€297,00

Mahatma Avatar van Synthese Practitioner

Tijdens deze prachtige driedaagse training maak je kennis met de Mahatma energie. Mahatma is de nieuwetijds energie van dit Gouden tijdperk en de Mahatma is continue onderhevig aan transformatie. Wanneer jij met deze energie werkt, transformeer jij steeds automatisch mee naar een hoger niveau van bestaan. We zijn het nieuwe tijdperk ingegaan en gelukkig zijn we er nu aan toe om dat wat eigenlijk ons geboorterecht is weer terug te claimen en in te zetten voor onze persoonlijke groei en voor de gehele mensheid.

De Mahatma is het volledige spectrum van de Bron/Vader/Moeder/God/de Divine en vertegenwoordigt alle stralen van de Bron. Er bestaan verschillende healingsystemen in de wereld maar geen enkele is zo uitgebreid en gaat zo diep tot in de essentie als de Mahatma Avatar van Synthese.

Ben jij er klaar voor om een begin te maken met het terugclaimen van jouw geboorterecht en meesterschap? Meld je dan nu aan: neem contact op met mij of kijk op mijn website. Mijn contactgegevens vind je hiernaast.

Log in bij jouw account