Mahatma Avatar van Synthese Practitioner

Diana Wiemers

Organisator

Diana Wiemers
Email
dianawiemers@upcmail.nl
Website
https://www.ascensieschoolnishudha.nl/

Locatie

Oud-Beijerland, Zuid-Holland
Body and Spirit, Oud-Beijerland, Zuid-Holland

Datum

29 - 31 mrt 2024
Verlopen!

Tijd

driedaags evenement
10:00 - 17:00

Kosten

€349,00

Mahatma Avatar van Synthese Practitioner

Tijdens deze prachtige driedaagse training maak je kennis met de Mahatma energie. Mahatma is de nieuwetijds energie van dit Gouden tijdperk en de Mahatma is continue onderhevig aan transformatie. Wanneer jij met deze energie werkt, transformeer jij steeds automatisch mee naar een hoger niveau van bestaan. We zijn het nieuwe tijdperk in gegaan en gelukkig zijn we er nu aan toe om dat wat eigenlijk ons geboorterecht is weer terug te claimen en in te zetten voor onze persoonlijke groei en voor de gehele mensheid.
De Mahatma is het volledige spectrum van de Bron/Vader/Moeder/God/de Divine en vertegenwoordigt alle stralen van de Bron. Er bestaan verschillende healingsystemen in de wereld maar geen enkele is zo uitgebreid en gaat zo diep tot in de essentie als de Mahatma Avatar van Synthese.
Ben jij er klaar voor om een begin te maken met het terugclaimen van jouw geboorterecht en meesterschap? Meld je dan nu aan! Aanmelden kan door even contact op te nemen met mij. Mijn contactgegevens vind je links.

Log in