Holy Trinity avond

Inge Borremans

Organisator

Inge Borremans
Email
inge@inverbindingzijn.be
Website
https://inverbindingzijn.be/

Locatie

Duffel België

Datum

12 mrt 2024
Verlopen!

Tijd

19:30 - 22:00

Kosten

€22,00

Holy Trinity avond

Maak kennis met de Heilige Trinity energie tijdens deze avondbijeenkomst. De Heilige Trinity energie staat voor de Divine Source, Melchizedek energie (The Divine Male) en de Serafijne energie (The Divine Female). Deze drie-eenheid vormt een sterk transformerende energie wat destructieve patronen transformeert en diepe inzichten kan geven in jouw processen. De energie is dan ook uitermate geschikt om jou te helpen wanneer je tegen iets aanloopt in het leven en het kan jou helpen om verlost te worden van het innerlijk lijden.

De grondleggers van deze Heilige Trinity energie zijn Hoge Priester Senia Melchizedek en Seraph Freya Giza Melchizedek in samenwerking met de Divine Source the Supreme Consciousness.

Tijdens deze avond ontvang je de Mahatma Trinity Bewustzijnsoverdracht spirituele ontwaking of Holy Trinity blessings. Een blessing is een zegen met de energie op het hoofd wat de energie in jouw leven in beweging zet en inzicht brengt. Verder worden er teachings (wijsheden) gedeeld en ontvang je een energetische opschoning. Elke bijeenkomst wordt er een ander thema behandeld.

Log in