Vertaling Energy Update 28/8/2022

Vertaling Energy Update 28/8/2022

Nadat Senia Melchizedek / Don Rodolfo had aangekondigd de updates in het Engels te gaan geven, kwam al snel de vraag naar voren of er een vertaling gepubliceerd kon worden. Een trouwe beluisteraar heeft in overleg en met onze goedkeuring onderstaande letterlijke vertaling gerealiseerd.

” Benediciones hier is Don Rodolfo ook bekend als Senia Melchizedek.

Vandaag is de energy update van 28 augustus 2022. Ik wilde de energy update een paar dagen geleden doen, maar ik was erg druk en ik had veel werk te doen. Ook heb ik mijn familie natuurlijk nog. Het is goed dat ik de energy update niet eerder heb gegeven omdat de spirits gisteravond begonnen te praten en mij extra informatie hebben gegeven. Dat is natuurlijk goed en ik zal alles in deze update zetten. Zoals altijd is het belangrijk om te begrijpen dat wat ik zeg niet alleen geldt voor waar ik woon, Nederland.

Als ik informatie van de spirits krijg, vertellen de spirits altijd wat er gaat gebeuren enz, zodat ik me kan voorbereiden voor de verschuiving die aan het gebeuren is. Een paar jaar geleden dacht ik, ik ga deze informatie die de spirits mij vertellen delen, zodat de mensen weten wat er gaat gebeuren en zij zich kunnen gaan voorbereiden.

Zoals ik al zei in de eerste Engelse energy update, mijn naam in Don Rodolfo en ik werk vanuit Latin Meso American en Afro Caraibische traditie en ik ben ook bekend als Senia Melchizedek. In de spirituele wereld ben ik 1 van de 5 Melchizedeks hier op aarde. Dat gezegd hebbende, ik werk met de spirits en hoge vormen van intelligenties, goden enz Ik ben spiritista, occultista , santero en doe heel veel soorten werk met hogere vormen van magie. Ik werk veel met spirits, wat ik elke dag doe en zij geven mij allerlei informatie wat er staat te gebeuren. In deze energy update ga ik met jullie delen wat ze me hebben laten zien. Met mijn vaardigheden als spiritista en helderziende kan ik allerlei dingen zien en horen. De laatste 2 jaar heb ik veel voorspellingen gedaan, waarvan meer dan 90 procent van wat ik gezegd heb zichtbaar is uitgekomen.

Ik heb ook verteld in het begin van het jaar dat er een huidziekte zou komen en we weten nu allemaal dat dat de apenpokken zijn. Ook zag ik dat de ziekte niet verder gaat in de wereld, het lijkt net of we het aan het ontmaskeren zijn, laat ik het zo zeggen. Ik deed veel voorspellingen en ik zei ook in mijn 2 laatste voorspellingen dat veel mensen uit de politiek aftreden, regeringen die aftreden en we hebben gezien dat de complete Japanse regering is afgetreden. Ik heb ook gezegd dat we in augustus in een emotionele rollercoaster komen en de druk wordt hoger en hoger. Dat betekent dat mensen voelen, en zien dat de dingen die in de wereld gebeuren niet correct zijn. Dit zal een innerlijke woede triggeren, veel beweging brengen in de wereld en dat zal heel erg intens worden. We zullen veel dingen zien gebeuren in september, oktober en ook in november. Het wordt echt erg intens. Ik zal het nu meteen zeggen: de komende maanden wordt het heel erg intens, zowel emotioneel, mentaal als fysiek. Dat heeft allemaal te maken met de veranderingen die gaan komen. Heel veel dingen gaan veranderen en dat gaat heel snel in werking gebracht worden. De spirits lieten me zien dat er een storm komt in de politiek. Ik vroeg: kunnen jullie me wat details laten zien? Ze lieten zien dat in de hele wereld regeringen aftreden en dat nieuwe mensen hun plaats innemen. Er komt een nieuwe regering in de hele wereld met nieuwe politieke leiders. De oude hebben gefaald en er komen nieuwe. Dit geeft ook een grote verandering in bewustzijn.

Wat ik heb gezien is dat de nieuwe mensen die in de regeringen komen het beter proberen te doen dan de oude regeringen. Dit betekent dat er positieve dingen kunnen komen maar ook negatieve dingen. Dit is altijd zo geweest maar we zien vooruitgang in de nieuwe regeringen en dat is heel positief. Zoals ik al zei de intense storm in de politiek begint ongeveer midden september en gaat door tot december, januari en februari 2023. Dan zien we de verandering komen in maart en dan zal er een andere heling gebeuren.

Zoals ik had gezegd dat er in maart van dit jaar een healing zou plaatsvinden, wereldwijd, als we het over de corona hebben. Eigenlijk gebeurde dat ook, want we zagen in maart dat de maatregelen bijna op de hele wereld werden opgeheven. We zien nu dat er een ander niveau van heling gaat komen volgend jaar maart. Ik hoorde dat veel mensen zeide: ik kan niet wachten tot het maart volgend jaar is. Dan maak je een grote fout want je bent nog steeds in augustus 2022. Je moet eerst de dingen die gaan komen de volgende maand onder ogen gaan zien. Je moet je voorbereiden en ik begrijp dat je opgetogen bent dat er een heling gaat plaatsvinden maar daarvoor is er een storm gaande. Dit is een politieke, mentale, fysieke, emotionele en een spirituele storm. Het is heel belangrijk dat we ons voorbereiden voor de grote gebeurtenissen die gaan komen. Dit zijn allemaal niveaus van ontwaken. Nu op dit moment zullen alle mensen in de wereld niet begrijpen waar dit ontwaken over gaat. Ze zien het pas na dat het ontwaken heeft plaatsgevonden. Zodat mensen kunnen zien in wat voor rollercoaster ze hebben gezeten. Welke verandering ze hebben doorgemaakt in bewustzijn enz. Het is niet zo simpel, het zal een erg intens ontwaken zijn. De komende maanden zullen we bewust moeten zijn van wat er gebeurt, we moeten in het hier en nu zijn, we moeten de connectie maken met ons lichaam, onze mind en emotionele staat. Het is heel erg belangrijk, en het heeft niet te maken met spirituele mambo jambo, omdat heel veel mensen zeggen dit is zo spiritueel. Maar welkom in deze wereld, je bent een spiritueel wezen maar je leeft de ervaring als mens. Als je zo denkt dan is het nodig dat je bewust wakker wordt omdat dit een weg is die je nog nooit hebt gelopen. We gaan allemaal de eeuw van Aquarius binnen, wat we noemen The Golden Age die start in 2024. Alles wat nu gebeurt, gebeurt met een reden en we moeten het grotere plaatje zien. Bereid je aub voor, voor de komende maanden, omdat het een intense weg wordt en dat moeten we niet onderschatten.

Ik gebruik niet graag namen of labels en al die dingen. Ik praat bijna nooit over Q en ook nooit over Trump omdat ik mijn eigen gevoel en opinie daarover heb. Maar de spirits lieten me zien dat Trump veel aandacht gaat krijgen midden september en begin oktober. Deze aandacht die hij krijgt zal groeien in de komende maanden en ook tot op het eind van februari, begin maart. Ik weet niet of dit toeval is, ik geloof namelijk niet in toeval maar laten we zeggen dat als het wel bestaat, ik dan zou zeggen dat het wel heel toevallig is dat als de politieke storm begint het dezelfde tijdlijn heeft als Donald Trump. Dat zou heel interessant zijn. Mensen vroegen mij: zal hij gearresteerd worden? Omdat er veel over gepraat wordt in de wereld van de patriotten. Ik moet eerlijk zijn, ik volg het niet omdat ik er geen tijd voor heb. Sommige mensen vertellen mij dingen en zeggen heb je dat gehoord dat Trump gearresteerd zal worden. Ze vragen mij of ik het aan de spirits wil vragen maar ik doe niet aan verzoeken. Maar ik was nieuwsgierig. Ik weet dat mensen dit niet leuk zullen vinden, maar het is een feit, dat niet alle patriotten de echte partriotten zijn. Je moet voorzichtig zijn met wie je volgt en wie je geloofd. Ik heb een jaar of anderhalf jaar geleden gezegd dat er patriotten zijn die veel geld vragen om hun informatie te delen met jou. Ik vind dat dat gratis zou moeten zijn omdat het belangrijk is voor de mensheid. Als het voor de mensheid is en je vraagt er veel geld voor, dan ben je in mijn opinie geen patriot. Je bent hier alleen voor het geld en ik weet dit is mijn opinie en iedereen mag zijn eigen opinie hebben. Ik wil je bewust maken en ik wil je waarschuwen dat de dingen niet altijd zijn zoals ze lijken. Wees voorzichtig wie je volgt en vroeg of laat zal je zien wat ik bedoel.

Er was dus een vraag of Trump gearresteerd zou worden, ik was daar nieuwsgierig naar en ik vroeg het aan de spirits. Ze zeiden dat dingen niet zo zwart/wit zijn zoals ze gepresenteerd worden door veel patriotten. Ik vroeg of ze me wat meer details konden geven en ze zeiden dat alles wat we gaan zien in de komende maanden een show is. Het is allemaal voor geprogrammeerd, het is zoals een programma of een script. Ze moeten een script spelen omdat de mensheid het nieuws volgt en de mainstream media, zich kunnen voorbereiden, mentaal, emotioneel enz, op de dingen die gaan komen. De spirits lieten me het zien op een manier alsof ze kaarten aan het spelen waren op een hoog niveau. Ik begreep dat achter de schermen er een strijd gaande is op een zeer hoog niveau. Ze zeiden ook dat we al weten wie dit kaartspel gaat winnen omdat de strijd al gestreden is. Er zijn sommige scripts die uitgespeeld moeten worden om de mensheid voor te bereiden zodat we naar het volgende niveau van bestaan kunnen gaan. Het is heel interessant om iets te weten over het volgende niveau en ze zeiden dat er een nieuw wereldwijd financieel systeem zal komen. Het zal geactiveerd worden vanaf binnen nu en enkele maanden, we zullen vanaf nu al het een en ander zien uitrollen en de nodige voorbereidingen zien als je goed en bewust oplet. Er zullen dit jaar veel veranderingen komen in de financiële wereld maar ook in de technologie.

Daar kom ik zo op terug. Als we het over het financiële systeem hebben dat er gaat komen, vragen veel mensen wat gaat hier mee gebeuren en hoe kan ik me voorbereiden. Het heeft ook te maken met het crypto geld. Er zijn landen die overgaan naar goud gedekt geld zoals Rusland, China, Afrika, Brazilië en India. Ik hoorde dat er meer landen zijn die een brug gaan maken naar crypto geld. Ik ben geen financieel adviseur of expert in deze dingen. Ik geef mijn eigen opinie en dat is het. Mijn opinie is dat XRP en XLM cryptomunten goud gedekt zullen worden. Dat is wat de spirits mij lieten zien. Nogmaals wil ik jullie laten weten dat ik geen financieel adviseur ben. Ik kan je dus geen enkel advies geven over deze onderwerpen. Ik zeg alleen wat ik heb gedaan en ik vertrouw hier op de opinie van de spirits waar ik al 30 jaar mee samen werk. Ze zeiden dat ik me moet voorbereiden om te investeren in XRP en XLM enz. Dan ga ik mijn eigen onderzoek doen en was toen overtuigd dat dit een goede belegging voor mij is die ik moet doen. Maar nogmaals ik ben geen financieel adviseur. Zoals ik zei Rusland, China, Afrika, Brazilië en India gaan over naar goud gedekt geld en XRP en XLM zullen ook goud en zilver gedekt worden. Zodat de waarde van de munten stabiel blijven en erg hoog. Ik kan niet zeggen hoe hoog het zal worden maar ze lieten me zien dat het erg hoog zal worden. Dit is geen financieel advies van mij.

Wat heel belangrijk is, de spirits lieten mij letters van het alfabet zien namelijk WEF en ik begreep dat dit het World Economic Forum was. Ze proberen een kunstmatige intelligentie te activeren op het internet zodat ze het internet kunnen controleren en kunnen censureren op een hoog niveau. Deze kunstmatige intelligentie is geprogrammeerd om te zoeken naar de dingen die mensen zeggen en dat willen voorkomen. Hopelijk begrijp je wat ik bedoel. Deze censuur wil voorkomen dat alle informatie die patriotten delen op het internet er niet op komt.

We moeten begrijpen dat er een nieuw tijdperk aankomt en de komende maanden zal er een nieuwe technologie worden geïntroduceerd. Weet je nog dat er in 1990 een mobiele telefoon kwam en dat iedereen dacht wat gek en grappig, maar nu in 2022 heeft iedereen een mobiele telefoon en internet enz. Je kan tegenwoordig alles doen op je mobiele telefoon. Dit tijdperk is een energetische verandering in bewustzijn en technologie. De komende maanden gaan we weer een verschuiving meemaken in bewustzijn en technologie. Daar kijk ik heel erg naar uit omdat ik geloof dat je hoge technologie en een hoge staat van bewustzijn samen kan brengen naar een heel hoog niveau. Dit is wat we zien bij onze galactische broeders en zusters die door de ruimte reizen. We hebben in het verleden gezien, waar technologie werd gebruikt door beschavingen die daar mee werkten, bv. Atlantis. Je kan ook kijken in de geschiedenis die ze gewist hebben bij Tartaria. Er zijn veel dingen over te vinden op het internet. We gaan de komende maanden een grote verschuiving zien waarbij ze een nieuwe technologie introduceren, ook een nieuwe helingstechnologie. Maar ook een technologie van wat we nu hebben en dan 100 tot 200 keer meer geavanceerd. Het wordt heel interessant dat beloof ik je.

De vraag die ik kreeg die veel mensen mijn stelden was: wordt het beter als we in de nieuwe tijd zijn? Laat ik daar duidelijk over zijn, in mijn opinie ja, maar of het voor iedereen beter zal worden? Nee. Dat komt omdat veel mensen gehecht zijn aan het oude systeem en ze zijn niet klaar om het oude systeem los te laten. We zien dan een innerlijke strijd voor minstens 1 of 2 jaar waarin mensen het oude systeem niet kunnen loslaten en moeite hebben zich aan te passen aan het nieuwe systeem. Dat is de reden dat ik zeg als je de mogelijkheid hebt om je aan te passen, pas je aan. Doe je onderzoek naar cryptomunten, maak het voor jezelf beter als je investeert, want daar heb je voordeel van. Dat is waarom we ons moeten voorbereiden voor de nieuwe technologie, voor de nieuwe tijd want heel veel dingen gaan veranderen voor altijd op een zeer hoog niveau. Het gaat heel bijzonder worden, maar je moet bereidt zijn om het oude los te laten. Wat ik gezien heb in de tijdlijn is dat veel mensen problemen hebben om dingen los te laten. Als je problemen hebt om dingen te laten gaan en je bent niet voorbereid om de nieuwe technologie te aanvaarden en ook niet de nieuwe hoge vormen van bewustzijn, dan wordt het zeer lastig. Omdat we naar de eeuw van Aquarius gaan worden we niet alleen geconfronteerd met nieuwe technologie maar ook met onze spiritualiteit, bewustzijn in wie we werkelijk zijn & onze galactische broeders en zusters. We zullen ook andere staten van bewustzijn ervaren. Dat is waarom ik ook heel vaak gezegd heb dat ik samen met mijn vrouw en het team van One Consciousness Academy zoveel tijd besteed om mensen te helpen met deze grote verschuiving. Je moet dus bereid zijn om het oude los te laten dat is heel belangrijk.

Ik zei in de laatste paar updates: kijk naar de lucht. We krijgen nu een hoop berichten van mensen over de gehele wereld die allerlei activiteiten in de lucht zien, ruimteschepen enz. Ze vroegen: hoe weet ik of een ruimteschip echt is of door mensen gemaakt. Je kan het niet weten omdat je geen expert bent op dit gebied maar ik weet wel dat er een samenwerking is die het menselijk bewustzijn aan het voorbereiden is op het grote ontwaken en de bekendmaking daarvan. Het wordt heel interessant. De spirits zeiden dat we alert moeten zijn omdat de elite probeert een valse buitenaardse invasie op gang te brengen. Zelfs als we zien dat alles wat er in de wereld gebeurd een script is. Er zijn hele slechte mensen die proberen te stoppen wat gaat komen. Ik kan je vertellen dat in dit grote ontwaken een ingrijpen zal zijn van de Divine. Het ingrijpen van de Divine is van zo’n hoog niveau dat dit niet het ontwaken kan stoppen. Want als dit massale ontwaken start is het niet zo dat het zomaar begint maar het start met het ingrijpen van de Divine. Er zal een zeer hoge vorm van een bovennatuurlijke kracht zijn die dit bewustzijn activeert. Dat is de bron zelf. Daarom is het goed om een Divine altaar te hebben om je voor te bereiden en jezelf en je familie te beschermen. Afgelopen jaar heb ik verschillende keren verteld hoe je een Divine altaar moet maken. Veel mensen hebben hun verhaal gedeeld in onze telegram groep dat ze voelden dat ze beschermd werden door de Divine en de Divine hen hielp in verschillende situaties. Het is goed om ons voor te bereiden op alles wat gaat gebeuren. Onze galactische broeders en zusters zullen zich vaker laten zien in de komende maanden en volgend jaar. Want vroeg of laat worden ze zichtbaar voor iedereen. Maar ja de elite is bezig om een nep invasie te laten doen plaatsvinden om te proberen dat wij de buitenaardsen, die ons komen helpen, niet moeten vertrouwen. Ze proberen verwarring te zaaien. De spirits zeiden me dat er een kans is dat het gebeurd maar onze galactische broeders en zusters die hier zijn om ons bij te staan zullen tussen beide komen in deze actie. Dus dat wordt heel interessant.

Wat ik zag op de tijdlijn van september tot november is dat er wereldwijd veel mensen in hun relaties een grote druk voelen en ze worden bewust dat ze hun oude leven niet verder willen leven. We zien veel koppels die uit elkaar gaan en hun eigen weg gaan. Ieder gaat zijn eigen weg. Er zal een emotionele rollercoaster in relaties komen, dus wees je bewust daarvan. Het is erg belangrijk, dit is mijn opinie als spiritueel leraar, dat we naar onszelf kijken en dat we onze schaduwkanten onderzoeken. Dat is heel belangrijk. Projecteer je eigen pijn en je eigen drama niet op andere mensen. Maar los je eigen dingen op. Wij zijn degenen waar we op wachten om de hoge vormen van bewustzijn te krijgen en mee te kunnen gaan in deze transformatie. We moeten ook onze verantwoordelijkheid nemen. Iets anders wat de spirits me lieten zien is dat de regeringen willen proberen ons te overtuigen van een bepaalde manier van leven. Dit zal gebeuren met de oude regeringen, ik denk niet dat dit met de nieuwe regeringen gaat gebeuren maar het was me niet helemaal duidelijk. Ik zag dat de regeringen de komende weken, maanden zullen proberen om een nieuwe manier van leven te introduceren. Maar het kunnen ook al de nieuwe regeringen zijn, dat weet ik niet. Als we dit zien gebeuren, zien we dat veel mensen daar problemen mee hebben. Veel mensen komen in opstand, dit zag ik afgelopen nacht. Ik kom daar nog op terug want het was niet helemaal duidelijk of het te maken had met het nieuwe systeem wat wordt geïntroduceerd de komende maanden. Ik moet daar nog dieper op ingaan. Afgelopen nacht kreeg ik dit door en ik moet dit eerst goed laten binnnen komen zodat ik het grotere plaatje kan zien. Maar ik dacht ik zeg het nu ook in deze energie update want het zal een probleem worden. De regeringen willen ons overtuigen van een andere manier van leven. Je hebt dat nog van me tegoed dus.

Hou je ogen en oren open en kijk naar de dingen hoe ze zijn. Blijf uit de angst. Nog iets wat belangrijk is, is denk aan onze voorouders, die hebben gevochten voor onze vrijheid. Denk daar over na en blijf bij je eigen gevoel. Het wordt een moeilijke tijd de komende maanden en ik zal mijn best doen om een energy update, van wat de spirits mij vertellen, te geven. Zodat we kunnen zien wat er gaat gebeuren. Het laatste wat ik wil vertellen komt van een aantal vragen van verschillende mensen. Zal alles voorbij gaan wat we nu zien en zal het beter worden voor de hele mensheid? Het zal voorbij gaan, we zien regeringen veranderen, we zien allemaal nieuwe technologie. Het heeft ook te maken met een nieuwe manier van leven maar we moeten bereid zijn om het oude los te laten. We zien veel mensen die daar moeite mee hebben omdat ze op een onbewuste manier verslaafd zijn aan het oude systeem. Hopelijk begrijpen jullie mij. Voor nu laat ik het hierbij. Weet dat je nu de donkere tijd tegemoet treed en het zal een paar maanden duren. Maar in deze paar maanden zien we ook een hoop verborgen geheimen naar boven komen. Dit zal een wereldwijd ontwaken doen ontvlammen. Het brengt bewustzijn op een hoger niveau. Zijn het allemaal negatieve dingen? Nee, maar het wordt intens. Wat denk je wat er gebeurt met de mensheid als ze zich realiseren dat ze in een leugen hebben geleefd? Dat de geschiedenis gebaseerd is op een leugen? We zullen verschillende rollercoasters zien gebeuren wereldwijd in het menselijk bewustzijn. Dat is goed omdat we steeds dichterbij onze kern komen. Wat we zijn is puur bewustzijn. Je bent niet je naam en je bent niet je lichaam. Je bent niet je innerlijk kind. Je bent een multidimensionaal wezen die deze staat van bewustzijn ervaart en je kan deze staat van bewustzijn houden inplaats van je te indentificeren met maskers, wat persoonlijkheden zijn. Als je je kan vasthouden aan het bewustzijn dan wordt je 1 met de goddelijke bron het hoogste bewustzijn.

Broeders en zusters ik hoop dat jullie iets hebben aan deze energy update en blijf in verbinding met elkaar, help elkaar, help de boeren. Want we gaan de komende maanden grote verschuivingen zien in menselijk bewustzijn. Ik kan je ervan verzekeren dat het aftellen is begonnen.

Doe je riemen vast en geniet van de show. “

Wil je de update liever rechtstreeks beluisteren in het Engels? Hieronder vind je hem.

Log in