Gastblog van Daniëlle

Gastblog van Daniëlle

Zo nu en dan zullen we anderen aan het woord laten in onze categorie gastblogs. Dit kan variëren van een testimonial van een persoonlijke ervaring, het delen van kennis of het openbaren van verkregen inzichten. Altijd met het oog gericht op persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Ook interesse een gastblog te schrijven? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Mijn eerste stappen

Graag vertel ik in deze blog over mijn eerste stappen op het energetische pad dat ik mocht vinden bij One Consciousness Academy. Het pad dat ik nu nog steeds met trots en passie beloop.

Toch wel sceptisch en niet wetende wat mij te wachten stond ben ik in september 2018 begonnen aan het weekend van de training Mahatma Avatar van Synthese Master. Ik wist niet precies wat de naam betekende, maar veelbelovend voelde het wel. Wat ik wel wist was mijn overheersende gevoel en het vertrouwen om blindelings in dit avontuur te willen stappen (ik had mij wel voorgenomen om meteen weg te gaan als bleek dat mijn gevoel er helemaal naast zou zitten, mijn auto stond immers netjes op mij te wachten en ik kon zo instappen en wegrijden..).

Een paar maanden eerder had ik een clearing [opschoning van mijn energiesysteem] mogen meemaken en dit voelde zo fijn, dat ik mij meteen had ingeschreven voor de basistraining nadat ik de site van deze Academy vond. Tijdens het binnenlopen van het gebouw voelde het op één of andere manier al zo welkom en vertrouwd, een gevoel van rust en eigen kwam over mij heen. Heel bijzonder om dit mee te maken en ik snapte het gevoel nog niet helemaal, maar liet het (nog steeds wat sceptisch) over mij heenkomen.
Toen de training begon ben ik gaan meeschrijven met wat er verteld werd. Dit waren lessen en inzichten die mijn kijk op de wereld veel breder maakte! Ik vond het super interessant en het voelde magisch.
Die hele dag bleef mijn auto op de parkeerplaats staan en ik vond het jammer dat de dag voorbij was! Gelukkig waren er nog twee dagen te gaan. De avond na de eerste dag heb ik mij meteen ingeschreven voor de twee vervolgtrainingen, ik wilde niets meer missen en mij veel meer gaan ontwikkelen op dit energetische vlak. Vooral de Paranormale trainingen en opleidingen hadden mijn interesse, echter werden deze niet gegeven in dat jaar, dus ben ik eerst andere trainingen gaan volgen. Achteraf blijkt dat alle trainingen zo mooi op elkaar aansluiten en het ene met het andere in verbinding staat.

Het was een geweldig en leerzaam weekend, mijn eerste stappen naar grote zelfontwikkeling en het werken met energieën waren gezet. Ondertussen heb ik al aardig wat trainingen gevolgd bij OCA en is mijn persoonlijke ontwikkeling met sprongen vooruitgegaan. Ook al is zelfontwikkeling wel eens zwaar en confronterend.. Ik had het voor geen goud willen missen. Wat waardevol was en is deze reis!!

Voor deze reis was ik bijvoorbeeld bezig met een ander de schuld te geven van mijn gevoel van ongemakken. Het lag meestal aan een ander en niet aan mij. Ik gaf een ander liever de schuld, dan het bij mijzelf te gaan zoeken en mij af te vragen waarom ik een bepaalde emotie ervaarde.
Wat ik nu inzie is dat bijna iedereen het leven leeft vanuit slachtofferschap, dit klinkt misschien onbegrijpelijk en dat was het voor mij in het begin ook, maar dit inzicht heeft mij mooie openbaringen gegeven toen ik het durfde te gaan ontdekken in mijzelf. Ontdekken dat ‘het ego’ mij een andere wereld liet zien dan dat mijn wereld eigenlijk was en hierin te gaan kijken, heeft veel ruimte en rust gegeven in mijn hele zijn.
Voorheen gaf ik mijn kracht ook wel weg aan anderen en sprak ik mijzelf niet goed uit (ik praatte wel veel en zei wel eens wat ik ervan vond, maar nooit vanuit mijn kern en gevoel). Tegenwoordig komt dit al bijna niet meer voor en is mijn zelfvertrouwen en zelfliefde enorm toegenomen. Af en toe stap ik wel in valkuilen, maar kan nu zien hoe het gekomen is en hoe ik eruit kan klimmen. Dit pad is lang niet altijd rozengeur en maneschijn en soms is het hard werken, maar oh wat komt er een verrijking vrij. Dit had ik toch nooit kunnen bedenken toen ik de eerste stappen maakte in het weekend dat mijn nieuwe leven bleek in te luiden..

Dankzij de trainingen en opleidingen kan ik nu werken met héél veel verschillende energieën. Naast mijzelf beter leren kennen kan ik mensen nu ook helpen met bijvoorbeeld een healing en/of coaching. Ook mocht ik ervaren dat dromen echt uitkomen! Sinds dit jaar mag ik mij assistente noemen van OCA, een grote wens die ik had vanaf het tweede trainingsweekend die ik volgde.

Nog lang niet uitgeleerd en met een warm dankbaar gevoel, ga ik met volle kracht vooruit richting nog diepere zelfontwikkeling en de trainingen die hierbij aangeboden worden door Senia en Freya. Twee lieverds die zich met hart en ziel inzetten en die een plek in mijn hart hebben veroverd. Wie weet tot ziens bij de One Consciousness Academy, het moois wat deze Academy brengt gun ik iedereen!

∞ Liefs van Daniëlle Appelman ∞

Daniëlle Appelman

Daniëlle Appelman

Heeft in 2018 haar pad gevonden.

Log in