De grote uitzuivering is begonnen – Deel 2

De grote uitzuivering is begonnen – Deel 2

De grote uitzuivering - deel 2

Lees hier deel 1

In oktober 2019 schreef ik een blog over de veranderingen die er aan zaten te komen. Het is nu wel duidelijk dat er veel gaande is in de wereld en dat er ook nog een hele hoop staat te gebeuren. We zitten in een aardige frequentieverhoging van het Aquarius tijdperk en dat maakt een bepaalde groep mensen die de wereld controleert zeer zenuwachtig. Al enige weken voelde en zag ik nieuwe informatie binnen komen wat ik uiteindelijk naar buiten moest gaan brengen, dus ben ik maar weer achter de laptop gekropen om deze vervolgblog van de grote uitzuivering is begonnen verder uit te diepen.

Verschuiving van tijd en ruimte

Op dit moment is er een grote verschuiving gaande in tijd en ruimte wat een enorm effect heeft op ons bewustzijn. Het zorgt er voor dat we meer bewust worden van onszelf; dat we onszelf meer gaan zien en erkennen in ons bestaansrecht. Dat is onder andere het effect dat het Aquarius tijdperk op ons heeft. Je kunt misschien wel begrijpen dat dit voor het controlesysteem een doorn in het oog is omdat ontwaakte mensen moeilijker te controleren en sturen zijn. Vanuit de waarneming van mijn  hogere zelf zag ik dat enkele weken geleden zich verschillende portalen van duisternis gingen sluiten. Dit is uiteraard zeer positief voor de gehele mensheid, maar komt het huidige controlesysteem niet goed uit omdat zij hun kracht putten uit deze portalen. En omdat er juist nu vanuit verschillende hoeken druk wordt uitgeoefend op de maatschappij zien we dat zij vanuit paniek aan het handelen zijn geslagen en oude strategieën proberen te integreren in een nieuw tijdperk. Dat gaat absoluut niet werken.

Ik kreeg tevens mee dat ook nu op dit moment een grote oorlog gaande is. De gehele wereld verkeert zichtbaar in onrust en strijd, maar ook op een dieper/hoger level is er grote strijd. Je zou kunnen zeggen dat zowel op spiritueel als Aards vlak er een grote oorlog gaande is. Zeg maar gerust: het is de grootste oorlog over de gehele wereld tegen onder andere de mensheid. De grote verschuiving van het Aquarius tijdperk is zo sterk gaande dat het juist nu belangrijk is om in connectie te blijven met jezelf en met je medemens. Liefde, verbinding en eenheid wordt nu bij velen aangewakkerd en versterkt. De grote ontwaking is uiteindelijk onvermijdelijk maar de mensheid wordt gemanipuleerd door krachten die dat met alle macht proberen te dwarsbomen en vertragen. Velen verkeren nog in angst en laten zich controleren door leugens en illusies. Het probleem is ook juist dat wanneer je in angst schiet jouw eigen frequentie omlaag gaat en jij de verkeerde tijdlijn begint aan te trekken. Daarentegen is het juist de bedoeling om in je eigen krachtcentrum te blijven, in verbinding met jezelf zonder jezelf mee te laten slepen en verliezen in verhalen.  Te veel Ik-bewustzijn wordt getriggerd waardoor je in een lage frequentie blijft hangen en je letterlijk de boot zal missen om de tijdlijn van vrede en liefde aan te trekken en betreden.

Het westers altaar (de tv) heeft een prominente rol in dit alles. Door de jaren heen heeft de televisie een enorm aanzien gekregen waardoor velen de informatie die via dit medium gedeeld wordt niet in twijfel trekken.  En wanneer men klakkeloos dingen aanneemt en vervolgens als een papegaai dezelfde stellingen verkondigd, wordt het gevaarlijk. Je wordt gemanipuleerd om niet meer zelfstandig na te denken en velen laten zich hiermee controleren. Als je de voorgeschotelde informatiestroom in twijfel trekt en zelf onderzoek gaat doen, en vervolgens zegt dat iets niet klopt dan worden veel mensen boos. Ze gaan in verzet en beschuldigen jou van complotdenker terwijl ze zelf niet door hebben in welke staat van bewustzijn zij zelf zitten. Zij zien niet hoe ze gemanipuleerd worden en vasthouden aan oude overtuigingen en het controlesysteem, en dat zal ook niet gebeuren totdat zij er zelf klaar voor zijn. Wakker worden betekend erkennen en toegeven dat je in een leugen hebt geloofd, een schijnveiligheid. Hier komen allerlei gevoelens van angst en onzekerheid bij kijken en het zelfvertrouwen en de eigenwaarde kunnen een flinke deuk oplopen. Het is dan ook niet op te dringen. Het is een gevoelig proces waarvoor iedereen zijn eigen tijd mag nemen om er met zo min mogelijk kleerscheuren vanaf te komen. Heb daarom geduld met mensen om je heen wanneer zij (nog) niet jouw visie delen. Het is een proces. Maar de ontwaking van de mensheid is onvermijdelijk, het is niet meer weg te denken.

We moeten begrijpen dat dit slechts het begin is van het Aquarius tijdperk en dat zaken naar boven komen drijven die al heel lang weggestopt zijn. In mijn vorige blog benoemde ik al dat honderdduizenden mensen in de wereld zich aan het voorbereiden zijn om de verandering in de wereld te verwezenlijken en dat er hard gewerkt wordt om de gehele mensheid in vrijheid te brengen. De komende maanden zal er ontzettend veel nieuwe informatie omhoog komen waarin dingen bekend gemaakt zullen worden die de gehele mensheid aan gaan. Zeer grote namen zullen genoemd worden in bepaalde verhalen die een grote schok teweeg zullen brengen. De waarheid zinkt niet en komt altijd boven water.

Transformatie in bewustzijn

Tevens is het nu zo dat doordat de frequentie vele malen sneller gaat, ook ons bewustzijn een ontzettende upgrade krijgt. Zij die bezig zijn met hun spirituele en persoonlijke ontwikkeling zullen dat bewust (gaan) ervaren. Zij die niet echt bezig zijn met hun ontwikkeling zullen dit eerder ervaren vanuit een wazig/suf bewustzijn, alsof men droomt en niet altijd helder aanwezig is. Juist nu in deze bizarre maar toch ook bijzondere tijd is het juist de bedoeling dat we gezamenlijk elkaar gaan ondersteunen in het proces van ontwaken. Laat jezelf niet gek maken door verhalen op social media, maar blijf in verbinding met jezelf. Ga niet je hoop vestigen op redding van buitenaf maar ga vaker mediteren, de natuur in en luister naar de natuur om meer bewust te worden van de verandering die nu gaande is in de wereld en met moeder aarde zelf. Wij zijn namelijk onze eigen redding en juist daarom moet je zoveel en zo goed mogelijk bij jezelf blijven en niet meegaan met andermans verhalen. Want onze aarde is aan het opwarmen in frequentie, ze is bezig met een zeer bijzondere transformatie. Zij begint te transformeren van binnenuit in een aarde van het Aquarius tijdperk waarmee we het oude gaan verlaten. Het is niet zoals velen denken dat we ineens schieten van 3D naar 5D. Nee, de aarde is aan het transformeren waardoor zij haar geheimen prijs gaat geven. Verborgen geheimen die langzaam aan geopenbaard worden waardoor we de werkelijkheid gaan zien waar we in leven. De Aarde zelf is namelijk meer dan wat ons geleerd is op school. Het spirituele aspect van de aarde begint zichtbaar te worden wat weer het effect heeft dat we meer in ontwaking komen en wij de Aarde oftewel de natuur met andere ogen gaan zien. Dit zorgt er voor dat wij de natuur in onszelf ook anders gaan zien en ervaren. We zullen verschillende lagen gaan ontdekken van ons Multi Dimensionale bewustzijn. Uiteraard is dat voor velen heel erg spannend want het is een onbekend proces dat kan voelen als een sprong in het diepe met een blinddoek op. Maar deze spong is onvermijdelijk want het is het begin van het Aquarius tijdperk; een tijdperk van evolutie en totale bevrijding.

Deze magische reis naar compleetheid  brengt verschillende uitdagingen met zich mee. We zullen als mens verschillende lagen gaan ontdekken wat zo nu en dan angstig kan zijn omdat men niet bekend is met de materie. Dan spreken we over een versterking van onder andere je paranormale vermogens zoals helderziendheid en heldervoelendheid, intuitie, enz. Je wordt dus gevoeliger. Het is juist de bedoeling om jezelf te ontwikkelen op deze gebieden omdat dit nu eenmaal in het Aquarius tijdperk thuis hoort. Deze vermogens zijn ons geboorterecht, net als de 5 zintuigen waar we zo bekend mee zijn. We mogen onze essentie terug claimen want het Aquarius tijdperk is een tijdperk waarin we ons weer tot compleetheid mogen ontwikkelen. We gaan nieuwe lagen van bewustzijn verkennen. We gaan evolueren naar een Galactische mensheid. Of beter gezegd, we keren terug naar onze essentie, ons originele zijn, waarin ons bewustzijn een enorme verschuiving gaat maken, onze hersenen completer gaan werken en waar we gebruik gaan maken van al onze 13 zintuigen. Vanuit de hogere hiërarchieën noemen we dit de Galactic Human Consciousness.

Q&A met mijn Hogere Zelf

Ik stel geregeld vragen aan mijn Hogere Zelf of aan mijn gidsen. Als ik bepaalde dingen waarneem van de aardse tijdlijn vraag ik wat het betekent. Bij deze wil ik een aantal van deze vragen met jullie delen die beantwoord werden vanuit mijn I Am Presence en door mijn gidsen vanuit de hogere hiërarchieën.

Mijn vraag:
Ik zie vanuit deze huidige tijdlijn dat er een grote golf van vernieuwende energie op aarde komt. Tevens zie ik dat veel mensen hier moeite mee gaan krijgen omdat ze nog vast zitten in oude overtuigingen die horen bij het vorige tijdperk. Kan je mij vertellen wat er precies met deze mensen gaat gebeuren?

Antwoord Hogere Zelf & gidsen:
Dank voor deze mooie verbinding geliefde Senia. Om jouw vraag te beantwoorden moeten we eerst duidelijk maken wat er kosmisch gezien precies gaande is. In de hele kosmos is er een grote verschuiving gaande. Zoals je weet heeft de  Aquariustijdperk zijn intrede gedaan en dat betekent dat oude lagen zich zijn gaan dichten en nieuwe lagen zich gaan openen. Het oude diende het kwaad en zij zijn nu buiten spel gezet. De nieuwe laag is waar jullie een enorme groei gaan maken op alle niveaus van bestaan, iets wat Nu momenteel gaande is. Deze nieuwe golf van energie is een upgrade voor de gehele mensheid. Tevens is het zo dat, zoals het jou ook geleerd is, er geen goed of fout is, er zijn enkel consequenties. Dat geldt dus ook voor alle mensen.  Zij die zich bezig houden met hun ontwikkeling en zichzelf beter willen leren kennen en de reflectie naar zichzelf durven te brengen zullen vermoeidheid ervaren en dat het lichaam soms wat zwaarder is. Het is een normaal ascensie proces van dit tijdperk. Maar zij die vast houden aan overtuigingen vanuit het oude tijdperk gaan het enorm zwaar krijgen. Evolueren betekent het oude loslaten, en dat zal niet iedereen kunnen doen. Dit heeft effect op zowel jong als oud. Vooral mensen die werkzaamheden of bepaalde beroepen uitvoeren die met controle te maken hebben gaan het moeilijk krijgen met lichamelijke klachten, diepe gewetengevoelens, enz. Zij ervaren nu wel eens een bepaalde vorm van macht waardoor ze overheersend en dominant gedrag vertonen, maar dat zal zeker niet van lange duur zijn. De oude structuur staat zoals je weet op het punt te vallen en het kwaad wat veel leed heeft veroorzaakt zal ophouden te bestaan. In die zin, dat het geen macht meer zal behouden om de wereld en de mensheid te controleren en te beheersen. Juist omdat dit tijdperk dat nu eenmaal niet meer toestaat en de mensheid in een staat van ontwaking verkeert. Het kwaad zal nooit 100% uitgeroeid worden maar het zal op een lager pitje doorwerken, zonder macht. Dat betekent tevens dat zij die bepaalde beroepen uitvoeren waarin zij controle en dominantie over mensen brengen een andere tijdlijn gaan bewandelen, ziek worden of gaan overlijden en opnieuw incarneren in de oude wereld en niet meegaan naar de hogere frequentie van de nieuwe aarde van het Aquarius tijdperk. Want nu terwijl wij communiceren zijn er wereldwijd, zoals je zelf ook weet, honderdduizenden ontwaakte mensen vanuit India, Tibet, Zuid-Amerika, Midden-Amerika & zelfs in Europa die dagelijks in een hogere staat van ontwaking verkeren. Zij mediteren en doen hun magisch werk om de ketting van het kwaad over de mensheid te verbreken en te verwijderen. We hebben het hier over de harde kern van ontwaakte mensen die hun leven gewijd hebben om de mensheid te ondersteunen naar volledige vrijheid.

Mijn vraag:
Dankjewel voor je antwoord. Ik heb nog een vraag: Ik zie dat veel mensen inderdaad wakker zijn maar ondanks dat zij wakker zijn hebben zij niet de kennis over hun ware zelf, hoe zal dat in de toekomst vorm krijgen?

Antwoord Hogere zelf & gidsen:
Het Aquarius tijdperk is een tijdperk van evolutie, men gaat van lichaam naar geest, men zal vele malen spiritueler worden. Dit proces is niet meer tegen te houden, het is nu een feit. Velen in de wereld zullen hulp nodig hebben in hun spirituele en persoonlijke ontwikkeling omdat voor velen, zelfs voor hen die al enige tijd bezig zijn met spiritualiteit, deze Aquarius groei ongekend is. Dit is omdat ze nog te veel vast zitten in de staat van het ik-bewustzijn en men hulp nodig heeft om te ervaren en in te gaan zien dat deze staat een beperkende staat van bewustzijn is. Het een staat is van beperking waarin men gemanipuleerd wordt in perceptie door te denken dat zij de denker zijn, dat zij diegene zijn die waarnemen, enz. je kent het wel.

Er zullen enkele grote wereldleraren gaan opstaan die het grote publiek een helpende hand gaan bieden. Deze wereldleraren, wat spirituele en bewustzijnsleraren zijn, moet men niet zien zoals de oude guru’s van vroeger want deze wereldleraren leven voor deze transformatie. Zij leven hun leer en brengen het dagelijks in de praktijk en ook dat met vallen en opstaan. Dit zijn mensen die in een hogere staat van bewustzijn leven maar tegelijkertijd ook mens zijn. Iedereen is onderhevig aan dit Aquarius tijdperk, zo ook deze wereldleraren, alleen zijn zij zich al vele jaren aan het voorbereiden. Daardoor hebben zij o.a. bovennatuurlijk krachten ontwikkeld wat niets meer is dan het geboorterecht van de mensheid. Deze wereldleraren voelen niet de behoefte om aanbeden te worden of volgelingen te hebben, zij voelen alleen de behoefte om te helpen zoals een verpleger de patiënt helpt, of de bakker die het brood bakt voor zijn klanten. Het is iets van een innerlijke passie en drive. En van deze wereldleraren zijn er momenteel een handje vol verdeeld in de wereld. Zij zullen ook weer andere wereldleraren begeleiden en opleiden zoals het bij jullie op aarde heet. De mensen gaan deze wereldleraren vanzelf wel herkennen en zullen vanuit de ziel automatisch naar hen toegetrokken worden om onderricht te krijgen. Alles gebeurt op de juiste tijd want alles gebeurt zoals het moet zijn. Iedereen is dan precies daar waar hij of zij moet zijn, en alles gaat zonder controle of moeten. Het zal gaan vanuit een begeleiding vanuit het Hogere Zelf.

Mijn vraag:
Dankjewel voor je antwoord. Mijn volgende vraag is: Zal er de komende tijd meer bekend gemaakt worden over de geheimen van de Aarde? En andere aspecten wat nu slechts een klein gedeelte van de mensheid kent?

Antwoord Hogere Zelf & gidsen:
Dit tijdperk is een tijdperk van onthulling. Alles zal boven water komen want geen enkel geheim kan meer verborgen blijven. Daarom wordt de mens uitgedaagd om integriteit te integreren in haar of zijn systeem. Zo werkt dat ook met de Aarde. Dit tijdperk heeft de kracht om oude weggestopte geheimen boven water te brengen en dat gebeurd onder andere door de opwarming van de aarde. Deze opwarming heeft niets te maken met milieuvervuiling, het is niets meer dan een cyclus wat in een ver verleden ook is gebeurd. Door het smelten van de ijskappen komen nieuwe stukken land tot beschikking waardoor men oude technologieën gaat ontdekken die ooit uit de andere realiteiten hier op aarde zijn gebracht. Daarnaast zal men meer informatie krijgen wat er allemaal speelt achter de grote ijskappen van onder andere Antarctica, waar werelddelen zijn die tot nu toe verborgen waren. Vele oude geheimen komen weer naar boven. ‘Nieuwe’ diersoorten zullen ontdekt gaan worden die altijd al hebben bestaan in die werelddelen, net zoals andere menselijke rassen en vergevorderde technologieën enz. Het zal voor iedereen op aarde een openbaring worden. Uiteraard zal er altijd een kleine groep mensen zijn die dit probeert tegen te houden door bepaalde reisverboden zodat men niet ziet wat zich daar afspeelt. Maar de onthulling is onvermijdelijk want je kunt niets wegstoppen wat nu eenmaal zichtbaar is voor het naakte oog.

Mijn vraag:
Dankjewel voor het antwoorden. Wat gebeurt er nu achter de schermen, welk gevecht is daar nu precies gaande? Kan of kunnen jullie mij uitleggen waarom dit gaande is en wat wij zelf kunnen doen.

Antwoord Hogere zelf & gidsen:
Het is een oude strijd die gaande is, het is absoluut niet nieuw. Voor vele mensen is die kennis misschien nieuw maar niet voor ons. We zitten nu in de eindstrijd die nog niet uitgevochten is, dit was al in de tijd van Atlantis. Deze strijd is nooit opgehouden zoals je weet, het is op een laag pitje komen te staan en achter de schermen zoals jij dat benoemt is de strijd doorgegaan. Weet dat het een grote kunst is geweest om de mensheid te laten geloven dat het kwaad niet bestaat en dat daarom ook de hogere hiërarchieën niet bestaan en dat alles flauwekul is. Maar de oude geschriften (die nog steeds te vinden zijn) vertellen een heel ander verhaal. Kijk bijvoorbeeld eens naar de oude Bhagavagita uit India of andere heilige bijbels of teksten. Er is veel informatie te vinden, men moet zich alleen wel willen openen voor deze informatie en uit oordeel durven stappen.

Het is altijd de bedoeling geweest van het kwaad om totale dominantie te verkrijgen over de gehele mensheid en dat is nog steeds gaande, alleen is het nu zo dat de Awakening zijn intrede doet en dat mensen beetje bij beetje wakker beginnen te worden. Je kunt mensen nu eenmaal niet meer vast houden als slaven in oude ideeën, want dat is gewoonweg niet meer mogelijk in dit Aquarius tijdperk. Daarom is het belangrijk om georganiseerd te werk te gaan, om vanuit liefde en verbinding te gaan werken met elkaar en niet vanuit dualiteit. Want wanneer dualiteit de kop op steekt zal er verdeeldheid komen en zullen de mensen met elkaar gaan vechten en elkaar uitroeien, daarom is deze Awakening nu gaande. En uiteraard zullen er, zoals altijd bij zo’n grote transformatie, slachtoffers gaan vallen. Dat is onvermijdelijk, want de mens moet leren van gemaakte fouten. De mens moet leren om lief te hebben in plaats van in dualiteit te blijven zitten. Het gaat er niet meer om wie er gelijk heeft, want dat is puur Ik-bewustijn. Het is de bedoeling dat iedereen weer terug komt in hun normale staat van bewustzijn wat het Eenheidsbewustzijn is. Die shift zal voor velen een hele grote uitdaging worden maar ze zullen uiteindelijk toch deze stap gaan zetten wanneer ze inzien dat vechten alleen maar slachtoffers eist en dat men elkaar nodig heeft om zowel zichzelf als de wereld naar een hoger plan te liften. Eigenlijk zou deze Awakening al in 2019 zijn grote intrede doen. Er is toen weliswaar een begin gemaakt maar de frequentie was niet hoog genoeg om mensen naar binnen te laten keren om inzicht te krijgen over hun leefwijze en hoe men omgaat met bepaalde situaties. Daarom is het jaar van 2020 het jaar geworden van de grote Awakening. Elke Awakening gaat gepaard met bepaalde vormen van drama wat jullie nu ervaren op de gehele aarde. De mensheid moet nu leren samenwerken, het is nu of nooit. Dit jaar 2020 is het jaar dat de mensheid zichzelf moet bewijzen wat hij of zij waard is zodat men gezamenlijk de mensheid en de wereld naar een hoger plan kan tillen. Jullie allen zijn jullie eigen redding of ondergang, de keuze is aan jullie zelf. Daarvoor hebben jullie allemaal een vrije wil gekregen.

Jullie allen zijn jullie eigen redding of ondergang, de keuze is aan jullie zelf. Daarvoor hebben jullie allemaal een vrije wil gekregen.

Mijn vraag:
Ik hoor en zie dat er wereldwijd van alles gaande is met bekende publieke figuren zoals acteurs en politici. Kan je mij hier iets over vertellen zodat ik hier een duidelijk beeld van kan krijgen?

Antwoord Hogere Zelf & gidsen:
Zoals we al eerder benoemd hebben, de strijd was al gaande sinds de tijd van Atlantis. Wat slechts weinig mensen weten is dat het oude kwaad al honderden jaren misbruik maakt van de mensheid, waarvan de kinderen het grootste slachtoffer zijn. Wereldwijd zijn er honderdduizenden kinderen verdwenen. Laat ik niet in detail gaan want de verhalen en beelden zijn gruwelijk en zij die het kwaad dienen zijn ook absoluut hun menselijkheid kwijt geraakt en hebben geen I Am Presence meer. Zij worden geleid door kwade demonische krachten. Achter de schermen wordt er aan deze zogenaamde mensen gewerkt zodat dit kan ophouden en zij zullen gaan verdwijnen. De waarheid zal over niet al te lange tijd naar voren komen, ook omdat nu op dit moment in jullie Hollywood veel gaande is. Dit zal voor velen moeilijk te slikken zijn wanneer bepaalde waarheden naar buiten toe komen, want de mensheid is gehecht aan haar favoriete acteurs en idolen. Waarheden zo gruwelijk waarvan velen een enorm trauma zullen oplopen, maar zoals we al zeggen, die waarheid komt gauw naar buiten toe, daarvoor hoeven wij niet in details te gaan. Wij houden liever onze frequentie hoog.

Mijn vraag:
Oke dankjewel. Dan mijn laatste vraag voor nu: Wat kan je mij vertellen over het nieuwe tijdperk? Komt er nieuwe technologie? Komt er verbetering in de wereld? Zal de mensheid vrij komen van het grote kwaad?

Antwoord Hogere Zelf & gidsen:
Er zijn momenteel 2 tijdlijnen zichtbaar. De meest zichtbare is de tijdlijn van totale vrijheid waarin tot 2025 zeer grote veranderingen gaan komen. Dit zijn mooie en positieve veranderingen. Er zullen inderdaad nieuwe technologieën gaan komen wat voor jullie nieuw is maar al wel enige tijd bestaat. De technologie van Nicola Tesla zal vrij gegeven gaan worden en er zullen nieuwe ziekenhuizen gaan komen waar met deze technologie ziektes genezen kunnen worden. Er zal een nieuw energiesysteem komen die een nieuwe vorm van stroom zal gaan opleveren. Er zullen nieuwe auto’s, motoren en vliegtuigen gaan komen die draaien op een andere energie. In deze tijdlijn zullen ook de nieuwe kwantumcomputers vrijgegeven gaan worden die een volledig nieuwe realiteit mogelijk gaan maken voor de gehele mensheid. Dit zijn de ongekende tijden waarin men het onmogelijke mogelijk maakt. Zo zal er zo rond 2028 en 2035 technologie gaan uitkomen waarmee men zelfs kan tijdreizen. Je zal naar een reisbureau kunnen gaan om een reis te boeken naar een oud verleden of ergens in de toekomst. En daar houd het niet op, je zal zelfs naar andere planeten kunnen gaan. Dit alles zal over niet al te lange tijd geopenbaard worden. Nu klinkt het misschien nog zeer ongeloofwaardig, maar is het vreemder dan de realiteit waarin je nu verkeert? Een jaar geleden had niemand verwacht te maken te krijgen met een wereldwijde lockdown, en toch is het zo ver gekomen. Wij willen hier duidelijk maken dat het Aquarius tijdperk een tijd is van ontwaking. Dat houdt in dat in deze ontwaking mensen nieuwe dingen zullen gaan zien en nieuwe bewustzijnslagen gaan ervaren.

Uiteraard is er ook nog de andere tijdlijn; de tijdlijn van het kwaad. De tijdlijn van het controlesysteem. En nogmaals, het is aan de gehele mensheid om de machtsstructuur omver te werpen, jij bent bepalend voor de tijdlijn die jij aantrekt. De mensheid moet samenwerken en elkaar helpen, dat is de reden dat de Awakening nu wereldwijd gaande is. Want de mensheid kent maar 1 beperking en dat is de onderdrukking die de mens tot slaaf wil maken. Over de gehele aarde zien wij massademonstraties waarin mensen met duizenden door de steden gaan. Dit laten ze niet zien in het dagelijkse nieuws, maar nogmaals, de Awakening is gaande en niet meer te stoppen.

Mijn reactie:
Dank jullie wel voor jullie heldere uitleg. Ik weet weer genoeg en ga weer verder met mijn dagelijkse bezigheden waarin ik mij dienstbaar stel voor de mensheid om te helpen en te begeleiden tijdens deze Awakening.

Het zijn zeer bijzondere en spannende tijden. Laten we ons daarom niet verliezen in gevoelens van angst en wanhoop, maar werk aan je ontwikkeling. Word je bewust van je ego triggers, je ‘knelpunten’ en schenk daar positieve aandacht aan. Laten we elkaar ondersteunen in deze zeer bijzondere tijd van Awakening.

Namasté,

Senia Melchizedek

Geëdit door Freya Melchizedek

Bekijk nu deel 3

Log in