Winactie

Winactie

Als je lid bent van onze Facebook pagina en/of groep heb je in de afgelopen 2 weken vast al wat van de geweldige foto’s voorbij zien komen van blije cursisten met onze mooie nieuwe banner! Dit is de reden!

Dus volg jij in de maand oktober, november en/of december een training bij O.C. Academy? Zoek onze banner op en doe mee om kans te maken op een gratis training! Deze superwinactie loopt gedurende 3 maanden en elke maand wordt er een winnaar bekend gemaakt! Vanaf 15-09 t/m 15-12 maak je dus 3x kans op een GRATIS training bij One Consciousness Academy! Geldig op ééndaagse, driedaagse & online trainingen en evenementen.

Volg jij onze Facebook pagina nog niet? Like ons nu hiernaast en blijf op de hoogte van onze werkzaamheden.

Al wel lid van onze pagina maar nog niet van onze groep? Word nu lid van de O.C. Academy groep en volg de winactie met alle leuke foto’s die voorbij gaan komen!

Heb je onze prachtige nieuwe banner nog niet gezien? Zie hieronder een foto met de trotse Senia en Freya samen op de eerste training van One Consciousness Academy.

Senia & Freya Melchizedek met de nieuwe banner.

Log in