De start van O. C. Academy

De start van O. C. Academy

Senia & Freya Melchizedek, founders of OCA.

Lotusjoy is officieel gestopt en op 1 augustus is de One Consciousness Academy website officieel de lucht in gegaan. Yes! We zijn van start!

Wat is nou het verschil tussen Lotusjoy en O.C Academy? Lotusjoy was 11 jaar geleden opgezet door Senia Melchizedek met het doel om zoveel mogelijk mensen het echte energiewerk te leren. Deze doelstelling is niet komen te vervallen maar er heeft in de tussentijd een bijzondere bewustzijnsverschuiving plaats gevonden in het Universele tijdsframe. Dat betekent dat we nu in het begin van het Gouden Tijdperk leven. Aangezien wij zelf ook steeds onderhevig zijn aan innerlijke transformatie hebben wij, Freya & Senia Melchizedek, besloten om samen een nieuwetijds Academy op te starten om niet alleen de mensen het hoogste niveau van energiewerk te leren, maar ook om de mensheid te begeleiden in ware ontwaking. We willen mensen meer in hun power hun kracht zetten en de verbinding laten maken met het Universum en hun ware essentie. One Consciousness Academy is gericht op het Eenheidsbewustzijn en iedereen die gedreven is om zichzelf goed te leren kennen en klaar is met een leven vol stress en inauthenticiteit.

Onze gezamenlijke missie is mensen bevrijden van innerlijke beperking en (her-)verbinden met hun essentie; de shift naar innerlijke vrijheid. Hoe meer mensen in een staat van ontwaking komen hoe groter de impact en de verandering zal zijn in de wereld. We werken naar onze missie toe met alle bijzondere en vernieuwde trainingen die O.C Academy aanbiedt waaronder de 1-daagse spectaculaire Circle Events en de opleidingen in Lichaamstaal en Micro expressie. Deze laatste 2 zullen dan ook voor iedereen toegankelijk zijn, geen vooropleiding vereist! Houd de agenda en de nieuwsbrief in de gaten want binnenkort zullen deze ingepland gaan worden.

We hopen je snel te zien bij One Consciousness Academy en dat je deel wilt zijn van the movement!

Namasté,

Freya & Senia Melchizedek


Log in